Absolute :: Community :: Fórum :: Haladók/profik fóruma : Apró- cseprő kérdések

Még nem léptél be. A fórumban téma létrehozásához, témához való hozzászóláshoz, zenék feltöltéséhez és a bemutatkozó oldal használatához be kell lépned (ezt a jobb oldali menüben teheted meg). Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, akkor REGISZTRÁLJ MOST! A regisztráció gyors, és amennyiben a sütik engedélyezve vannak a böngésződben, akkor csak egyszer kell belépned, később ha behívod az oldalt, akkor már automatikusan be leszel jelentkezve.

1-50 hozzászólás (a(z) 2659-ból) sorrendben 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | > | >>
FelhasználóHozzászólás
Tetsuo

Tetsuo elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 7
Hozzászólás: N/A

#2659. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 06. 03:34Válasz a(z) # 178213 hozzászólásra: | Válasz erre

Bar tobb milliardan nem ajanljak.. :)
Isten Nyila

Isten Nyila elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 197

Törzsasztal tag

#2658. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 05. 23:18Válasz erre

Igazából Occam borotvájával kell faragni... ;-)
Tetsuo

#2657. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 05. 22:57Válasz a(z) # 178202 hozzászólásra: | Válasz erre

Nahat en is ezt csinaltam! :) Bar bizonyos csatik fembol vannak es csavaroosak.. ezeket nem nagyon lehet faragni.
Egyelore van hely "odebb" is, igy pl. a Blofeld szterojat elrakhatom egymastol messzebb is.
Isten Nyila

Hozzászólás: 1

Törzsasztal tag

#2656. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 05. 20:21Válasz erre

Egyszer nekem is volt ilyen, hogy szorultak a dugók, én pengével lefaragtam belőlük. :-)
SC

SC elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 4

#2655. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 05. 19:12Válasz a(z) # 178188 hozzászólásra: | Válasz erre

Szerintem menne, nekem Saffire pro 24-em van, de azzal meglehetne oldani. Bár érdemesebb egy normális szabványos csatlakozót venni és azzal heggeszteni ;)
SC

SC elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 4

#2654. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 05. 19:10Válasz erre

Üdv!

Valaki tudja esetleg, hogy ebben a studióban milyen eszközöket használnak?

http://www.digitalmastering.nl/
s.lab.

s.lab. elősorban Macintosh felhasználó.

User pontszáma: 58

Törzsasztal tag

#2653. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 05. 15:10Válasz a(z) # 178175 hozzászólásra: | Válasz erre

Ilyenek miatt szokott kontaktos lenni. Nincs esetleg kisebb méretű jack papa? Lehet készítenek olyat is,valahol:)!
Tetsuo

#2652. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 05. 13:30Válasz erre

A kovetkezo kerdesem az lenne, hogy a kartyan a ki/bemenetek parban vannak (pl analog 1-2), a win is csak ugy tudja kezelni oket.. meg lehet oldani azt, hogy szetszedem ezeket a parokat es mondjuk altalanos kimenetnek hasznalom a 3-ast es a 8-ast, mig a 4-est es 7-est nem?

Dehat az elozore sincs valasz.. azert remenykedem. :)
Tetsuo

#2651. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 05. 00:53Válasz erre

Nemreg vettem egy Echo Layla 3g hangkarit szep meg jo, viszont a jack-csatlakozok tul kozel vannak, igy egymasnak feszulnek a kabelek, ami fesziti a konnektort is.
Vegulis bedugtam mindent ahova kellett, csak nem lesz ebbol baj? Nem megy tonkre a jack aljzat a hangkartyaban?
s.lab.

Törzsasztal tag

#2650. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 04. 12:30Válasz a(z) # 178153 hozzászólásra: | Válasz erre

Ja igen. BIZTOSÍTÁS ez a másik kulcsszó. :S
Amugy ha van hivatalos előfizetés pl a Multialarmnál, akkor a biztosítás havidíja is drámaian csökken..........
Robin

Robin elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 36

Törzsasztal tag

#2649. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 04. 09:02Válasz a(z) # 178148 hozzászólásra: | Válasz erre

Ez a durvaság amúgy: http://www.blackbirds.hu/tuz/
Robin

Törzsasztal tag

#2648. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 04. 08:31Válasz a(z) # 178150 hozzászólásra: | Válasz erre

És egy IP kamerás megfigyelő rendszer? Most néztem, hogy annak csak egy LAN kell, és ha mozgást érzékel, máris tolja fel a streamet FTP-n keresztül, vagy küldi a képeket e-mailben a megadott címre. Mondjuk egy ilyen:
http://onlinecamera.net/fd-pt01a-pan-tilt-wlan-ir-ip-kamera
De még ez is:
http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=310
És akkor ehhez kell egy net előfizetés, ami mondjuk havi 3800,- forint, meg mondjuk egy olyan mobil díjcsomag, amivel lehet e-mailt nézni.
Ugyanez a probléma, amit leírtál a téves riasztásról, nálam is előfordult már a lakásomon, és olyankor tök jól jött volna egy kamera.
s.lab.

Törzsasztal tag

#2647. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 04. 03:14Válasz a(z) # 178149 hozzászólásra: | Válasz erre

az olcsobb verzio az a kamu villogós, lámpás riasztó(külső egység),kamu kamera, kamumatrica elrettentő példának az is jó, csak akkor nem alszol olyan jól, ha pl elmész 1-2 hétre otthonról, vagy az ország másik pontján vagy és tudod,hogy pesten hatalmas vihar van pl...:)
s.lab.

Törzsasztal tag

#2646. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 04. 03:08Válasz a(z) # 178134 hozzászólásra: | Válasz erre

Multialarm...(hőérzékelők is vannak, tehát nem csak mozgást néz ezáltal tuz esetén is kijönnek.) ha központi helyen vagy persze és nincs nagy forgalom...
egyszer beindult és 6 perc után kint voltak + telefonáltak klíma + függöny effektus valahogy beindította... 2 járőrt küldtek ki nagyon kedvesek voltak, jófejek...
tűz ellen egyébként elég nehéz cédekezni,mert ugye poroltó, hab, víz egyik se tesz tul jót a kütyüknek. ugy kell építeni a studiot + olyan anyagokból a külső felületét, + olyan óvintézkedéseket, biztonsági kritériumoknak kell megfelelni hogy minimalizálva legyen a valószínűsége. Pl. mindenhová olyan elosztót kell rakni, ami villámlás esetén megvédi a berendezéseket, át kell huzni a belső elektromos hálózatot, nem szabad bent dohányozni, etc.
+ érdemes elterjeszteni azt a hírt, hogy maffiozo vagy és mindneki jobban jár ha oda bevisznek valami ajándékot,mintsem, hogy kivigyenek.... :)
Isten Nyila

Törzsasztal tag

#2645. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 04. 02:59Válasz erre

Biztosítótűvel...
NeoC

NeoC elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 326

Törzsasztal tag

#2644. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 19:26Válasz a(z) # 178138 hozzászólásra: | Válasz erre

:)
Robin

Törzsasztal tag

#2643. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 15:44Válasz a(z) # 178135 hozzászólásra: | Válasz erre

És ezt megmondtátok a tűzvésznek is? :)
NeoC

Törzsasztal tag

#2642. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 15:12Válasz a(z) # 178134 hozzászólásra: | Válasz erre

Egészen elképesztően zord kinézetünk van..... Az összes környékbeli tudja, hogy nem érdemes kukoricázni velünk....:DDDD
Robin

Törzsasztal tag

#2641. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 15:07Válasz erre

Srácok, akinek van stúdiója, próbaterme, hogyan biztosítja? Riasztó van benne? Esetleg távfelügyelet is?
Oscar

User pontszáma: 32

#2640. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 15:06Válasz erre

HS-nél is van sok ilyesmi, de pont amilyent kerestél nem találtam:

http://www.hs-online.com/hu/Rendszervezerl-es-kapcsolo-pedalok-377/
Oscar

#2639. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 14:44Válasz a(z) # 178131 hozzászólásra: | Válasz erre

http://www.thomann.de/de/palmer_trinity.htm

de körül lehet még itt nézni:

http://www.thomann.de/de/umschalter.html
Dragon Tamás

Dragon Tamás elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 77

Törzsasztal tag

#2638. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 14:07Válasz erre

Az effektlác fix, csak a gitárok változnak.

A boss-nak vol régen valami, de most nem találtam. Csak van erre vmi kütyü.?
Cserfalvi Töfi Zoltán

Cserfalvi Töfi Zoltán elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 204

Törzsasztal tag

#2637. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 13:20Válasz erre

Villanyvasút helyett programozható előfok+effekt kell. Ez máshogy nem nagyon megy szerintem. Ha torzított gitárról beszélünk, akkor meg nem is a hangerő különbségekről van szó, hanem különböző torzítási szintekről. Tiszta gitárnál ez persze hangerő különbségként jelentkezik. Amúgy ezek a dolgok megfelelő pickupokkal elég jól korrigálhatók. Kivéve persze ha direkt akarsz használni az egyikben kisjelű pickupot, a másikban meg nagyot.
NeoC

Törzsasztal tag

#2636. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 13:18Válasz a(z) # 178127 hozzászólásra: | Válasz erre

Nem azért veszed elő a másikat a koncertemn mert máshogy szól? (halkabb: kevésbé hajtja meg az előfokot, más a hangkép, stb.)
mexi

mexi elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 31

#2635. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 13:13Válasz a(z) # 178127 hozzászólásra: | Válasz erre

Hangerőpedál:-)))))

Bocs,ez kihagyhatatlan volt.

De tényleg jó a kérdésed.Engem is érdekelne ilyesmi ha létezik.
Dragon Tamás

Dragon Tamás elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 77

Törzsasztal tag

#2634. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 03. 13:04Válasz erre

No, komoly kérdés. Van-e olyan kütyü, ami több különbözõ gitár jelszintjét tudja állítani.

Tehát pl. van 3gitárom, A normál hangerejû, B hangosabb, C pedig halkabb. Mind a 3-at egy villanyvasúton szeretném használni, de úgy, hogy gitárcserénél ugye már kompenzálva legyenek a hangerõkülönbségek.
Oscar

#2633. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 01. 16:40Válasz erre

Ha már fúvós kontrollereknál tartunk, most futottam bele a neten ebbe az érdekes, félig DIY kontroller ügybe, elég jól dokumentált kis holmi:

"The 33"

http://www8.tfe.umu.se/personliga/jh/index.html
Oscar

#2632. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 01. 13:52Válasz a(z) # 178039 hozzászólásra: | Válasz erre

"Lehet kapni az országban midiszakszofont v hasonlót?"

Újban csak az AKAI-k (EWI 4000 USB, EWI 4000 S)

Használtban extra ritkán Yamaha WX-ek (7,11 v. 5) Csak a WX-5-ön van MIDI OUT.

Esetleg néha használtban Casio DH-100, 200 stb. ilyen 15e-től egészen a horrorig hirdetve ... most is van egy DH-100-as az apróban.
Leslie

User pontszáma: 29

#2631. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 01. 13:09Válasz erre

mobshift:
Használtan nézhetsz Yamaha WX5 controllert
Vagy ha maradsz a billentyűnél Yamaha BC3, sajnos fúvókaszorítás nincs rajta, de ezt ki lehet tenni hajlítókerékre esetleg tapipadra
Ha normális hangszint szeretnél ne PCM alapú szintit válassz
Használt Yamaha VL70m modult javaslom, esetleg VL1, vagy VL7 (miliomosoknak:)
Nekem Yamaha CS6X-ben egy PLG150VL kari van BC3-al
TL

User pontszáma: 183

Törzsasztal tag

#2630. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 01. 10:47Válasz a(z) # 177970 hozzászólásra: | Válasz erre

http://www.indabamusic.com/lessons?search[lesson_instruments][]=Electronic+Keyboard

Nem próbáltam, de ezek egydolcsis csomagok. Nem Logic-os, de minek is a zongorázásához a Logic?
Leslie

User pontszáma: 29

#2629. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 01. 10:25Válasz erre

Erre gondolsz?
http://www.argep.hu/product_924409.html
mobshift

User pontszáma: 40

#2628. sorszámú hozzászólás, 2010. 09. 01. 00:58Válasz erre

Lehet kapni az országban midiszakszofont v hasonlót?
Sheever

Sheever elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 123

#2627. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 30. 22:23Válasz a(z) # 177970 hozzászólásra: | Válasz erre

Ido,meg jatek surubben,es kevesebb tekergetes.:)
Robin

Törzsasztal tag

#2626. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 30. 19:45Válasz erre

Tudtok ajánlani vmi boltot, ahol van olcsó padlófilc? A Praktikerben 500,- forint négyzetmétere, de elég fostos színek vannak. Illetve van bordó is meg kék is, csak azoknak már 1100,- forint a négyzetméterára :S Nekem meg bordó kéne 500,-ért :)
snaper

snaper elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 46

#2625. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 30. 18:22Válasz erre

Van valami keyboard oktató progi mac alá?
Tanárhoz járni nincs időm sajnos, de jó lenne legalább azt elérni némi "szabályozott" gyakorlással, hogy ne üssek le mindig egyszerre 3-4 billentyűt...
(MAC alá persze ... gugli nem dobott ki semmi értelmeset, ja és nem GARAGEBAND! :D)
dns

dns elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 53

#2624. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 30. 11:23Válasz a(z) # 177930 hozzászólásra: | Válasz erre

http://www.hs-online.com/hu/Vezetek-nelkuli-fulmonitorok-174/Pipeline-1155.html

Csak a leiras hianyzik.Azt keresd az EMU weboldalan.
valveconductor

User pontszáma: 109

#2623. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 30. 07:18Válasz erre

greg:

Ha teheted, inkább a dbx-576 mellé végy egy ua-610-et vagy 6176-ot.

Én egyébként csak futólag ismerem, úgyhogy te - aki 8 éve használod - biztos jobban meg tudod ítélni a hangját.
R. István

R. István elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: N/A

#2622. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 30. 01:11Válasz erre

Olyasmire gondolok, mint az X2 XDS95 (Ebay-en 18.000 körül van). Ez használható szintihez is (gondolom igen, hisz audiot továbbít)? Ilyet Magyarországon hol lehet kapni?
R. István

R. István elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: N/A

#2621. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 30. 00:02Válasz erre

Hello!

Szeretnék vezeték nélküli audio továbbítást, tehát hogy ne legyek jack-kábellel helyhez kötve. Lehet akár mono is, de gondolom sztereoba vannak a kisebb kütyük is. Mennyi pénzből lehetne egy ilyet megúszni? Abszolút nem ismerem a technikát, az egyik koncerten volt és nagyon tetszett. :)
gerg

gerg elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

Törzsasztal tag

#2620. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 29. 08:27Válasz erre

hű köszi !

Tudom A/D nem kedveli, de szerinted- ha már úgy tűnik ismered - érdemes lecserélni egy Universal Audio 610-re ????, ( vagy most van egy olcsó 6176- bár nem egy árkategória )

A dbx 576 csöves Preamp+ Eq, csöves Compressor- annyira nincs jó hangja, hogy le kell cserélni ?
Most vettem egy ISA ONE-t, úgyhogy a clean preamp már megvan.
valveconductor

User pontszáma: 109
Hozzászólás: 3

#2619. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 29. 06:55Válasz erre

A dbx576 a csövet egy szimpla nagyjelű feszültségerősítő fokozatban használja.
A cső öregedésével csökken az elektronemisszió, elmászik a munkapont, ennek hatására nagy jeleknél páros felharmonikusok megjelenésére kell számítani.

Nem a cső kora, hanem a tervezéskor választott munkaponti áram és az üzemórák száma határozza meg az élettartamot.
Mindenesetre fölöslegesen ne tartsd bekapcsolva, ne a stúdió főkapcsolójával kapcsold ki-be!
grema

grema elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 10

#2618. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 28. 10:46Válasz a(z) # 177774 hozzászólásra: | Válasz erre

Én ezt úgy oldottam meg, hogy beállítottam abletonban egy zongora vsti-t, úgy hogy egyből használható a midi billentyűzettel, aztán kimentettem az als-t. Asszony elindítja, bekapcsolja a billentyűzetet és már gyakorol is.
gerg

gerg elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

Törzsasztal tag

#2617. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 28. 09:30Válasz erre

Hello !

Szerintetek egy csöves Preamp+Compressor ( dbx 576 ) mikor igényel csőcserét ? megvan már vagy 8 éve, nem tudom, hogy mit kellene figyelni a hangzásban- vagy kell-e egyáltalán...
oldbrian

oldbrian elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

#2616. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 26. 11:44Válasz a(z) # 177799 hozzászólásra: | Válasz erre

biztos vannak, csak én nem ismerek egyet sem (márhogy ingyenest). Kontakt Player-nek az ingyenes hangkönyvtárát érdemes kipróbálni, hátha van benne zongorahang, az fut standalone-ban is.

a Chainer (vagy a rec által ajánlott minihost) tényleg csak két kattintással lenne hosszabb megoldás, mint egy standalone program (már ha beállítod neki előre a VST könyvtárat, ami ugyanúgy megy mint általában a hostokban), szóval egy próbát szerintem tényleg megér az is.
rec

rec elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 14

Törzsasztal tag

#2615. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 26. 02:00Válasz erre

http://www.tobybear.de/p_minihost.html

ennél egyszerűbben sztem nemigen tudja megoldani...
+KVR-en szűr egyet ingyenes zongora vsti-re , kiválaszt egyet/letölti/rátallóz a dll-re...
következő indításnál automatikusan betölti a vsti-t

és ha megunja a zongorát kipróbálhat más hangszereket is...

mondjuk sztem egy asio4all mindenképp kelleni fog, hogy játszható legyen (márha nincs megfelelő hangkártyája)
Tetsuo

#2614. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 26. 01:09Válasz a(z) # 177780 hozzászólásra: | Válasz erre

Igen. Azert kene standalone, mert baratnom fogja hasznalni es O a leheto legegyszerubb kezelest szeretne..

Szoval akkor ilyen szoftver (ingyenes v olcso standalone zongora) nincs??
oldbrian

oldbrian elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

#2613. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 25. 13:10Válasz a(z) # 177774 hozzászólásra: | Válasz erre

mindenképpen stadalone program kellene? egy Xlutop Chainer + akármelyik ingyenes zongora VSTi még viszonylag egyszerűen kezelhető kombináció és itt talán nagyobb a választék.
Tetsuo

#2612. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 25. 12:02Válasz erre

Hello, kene egy kisebb standalone zongora szoft MIDI-billentyuhoz, csak amator tanulgatashoz.. (Baratnom is erdeklodik a zeneles irant! :)
oxygen

oxygen elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 21

#2611. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 23. 13:20Válasz erre

Srácok!
Nem akarok új topicot nyitni, ha valaki tud segítsen légyszi. Adott egy párezer éves projectje haveromnak amit Ensoniq PARIS rendszeren vettek fel. Az eredeti midije most nagyon kéne neki, de egy lemezhalálnál elszállt... a parisos állományok megvannak. Lehet ebből valami módon midit kinyerni? Ha valakinek esetleg hever a fiókban PARIS és sörért, csokiért, pici pénzért összerakná, exportálná a midit azt nagyon megköszönném, persze ha létezik konverter program az is jó lenne.
Naggyon-nagyon köszönöm :o)
T. Attila

T. Attila elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 33

#2610. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 10. 10:15Válasz a(z) # 177116 hozzászólásra: | Válasz erre

Ja, hát a dob az más tészta... Következő koncertemre elviszem magammal a fülest (ilyen Creative-om van, iPodos zenehallgatásra tökéletes) és ha nem lesz rendes monitorozás (ami elég valószinű), akkor kipróbálom.

1-50 hozzászólás (a(z) 2659-ból)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | > | >>

ADAM | AEA | AKG | AMS-NEVE | Ableton | Access | Akai | Alesis | Allen & Heath | Apogee | Apple | Argosy | Audio Ease | Audio Technica | Auralex | Avalon Design | Behringer | Bespeco | Best Service | Beyerdynamic | Big Fish | Blackstar | Bluesky | Bomb Factory | Brace Audio | Brauner | Bricasti | Bryston | Buzz Audio | CME | Camel Audio | Casio | Celemony | Celestion | Chandler Limited | Charter Oak | Clavia | Clavia | Coleman Audio | Cranesong | Cwejman | DPA | Dave Smith Instruments | Digidesign | Dynaudio | E-Mu | EKS | ESP | East West | Echo | Edirol | Eventide | Evolution | Fatar | Fender | Focal Press | Focusrite | Future Retro | G-Force | GML | Genelec | HHB | Harman-Kardon | ILIO | JZ Microphones | JoeCo | KRK | Korg | Kurzweil | König & Meyer | Lexicon | Line6 | Little Labs | M-Audio | MC AudioLab | MCDSP | MESA Boogie | MFB | MOTU | Mackie | Manley | Marshall | Maselec | Metric Halo | MetroAmp | Miditech | Miditech | Moog | Music Lab | NHTPro | Native Instruments | Neumann | Neutrik | Novation | PMI | PRS | PSP | PinkNoiseStudio | PlanetWaves | Prism Sound | Pro Co | Quantec | R0DE | RJM Technology | RME | Radial Technologies | Randall | RetroMedia | Rob Papen | Roland | Royer | Rupert Neve Designs | SM Pro Audio | SPL | SSL | Samson | Scarbee | Sennheiser | Shure | Sibelius Group | Sonic | Sonic Implants | Sony | Sound Arts | Soundcraft | Spectrasonics | Stanton | Steinberg | Studio Electronics | Suhr | Summit Audio | Synthogy | TC Electronic | THD Electronics | Tapco | Tascam | Technics | Telefunken USA | Toon Track | Tubetech | Ueberschall | Ultimate | Universal Audio | Vestax | Vox | Waldorf | Waves | Weiss | Yamaha | Zero-G | Zoom 

Levél nekünk
  Elérhetőségünk (+térkép)

:: Üres kosár
  :: Szerződési feltételek
  :: Részletfizetési lehetőség

Legfrissebb naplók

09. 06.
(20:05)
G.t. naplója
09. 06.
(00:50)
Audity naplója