| Felhasználó | Hozzászólás |
| p User pontszáma: 2 Hozzászólás: 1 | | #2609. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 10. 09:34 | Válasz erre |
en kb.3 szor jatszottam mas fulessel(hasonlo bedugossal, mp3-hoz adtak, vagy telefonhoz) de mindig volt valami gaz. vagy a szinpadi izzadas miatt kicsuszott, vagy nem ugy hallottam benne valamit.
a masik hogy ezek jobban szolnak.Ha megnezzuk a kialakitasat es kezbeveszed, akkor is erzodik , hogy ezekben benne van az anyag.
kb, annyi lehet a kulonbseg, mint egy olcsobb 15-20 ezer forintos akg, meg egy akg k-271 kozott.
de az megjegyzendo, hogy en dobolok es az eleg feszitett melo.eleve ott ulsz a pergotol x centire, ami eleg nagyot tud szolni, szoval azt izolalni kell ugy, hogy halld a takkjelet meg a tobbi hangszert es magadat is. lehet a szintinel mas a helyzet. |
|
| Leslie User pontszáma: 29 Hozzászólás: N/A | |
| T. Attila 
User pontszáma: 33 Hozzászólás: N/A | | #2607. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 10. 09:19 | Válasz erre |
Az áron kívül mi a különbség a belépőszintű fülmonitorok és a főleg Sony Ericsson telefonokhoz adott jobb fülesek között? Azok is ilyen fülbenülős fülhallgatók, szintén három pár gumi jár hozzájuk, stb.
De mondjuk a Creative is gyárt ilyet: http://www.alza.sk/creative-earphones-ep-630-d61759.htm (kb. 4600 Ft) |
|
| lage 
User pontszáma: 8 Hozzászólás: N/A Törzsasztal tag | | #2606. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 10. 00:12 | Válasz erre |
Hello,
A minap leporoltam nehany regen nem hasznalt rackes vasat egy kis nosztalgiazashoz es feltunt, tobbnel is, hogy a hatso audio kijaratokbol nem ugyanazzal a hangerovel de foleg minoseggel jonnek ki a hangok mint a fulhallgato kimenetbol.
Elso blikkre a jack csatlakozok elszennyezodesere gondoltam mint a hiba forrasara, de gozom sincs hogyan, mivel "takaritsam ki" . Kerdes persze, h ez-e a gond egyaltalan.
Volna valakinek valami otlete ??
Koszi elore is... |
|
| p User pontszáma: 2 Hozzászólás: N/A | | #2605. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 09. 22:15 | Válasz erre |
az e2-c 20.000 ft korul van es ha ahogy irtad nem "pro produkciorol" van szo teljesen megfelelo.az hogy mekkora kulonbseg van a dragabb shure-ok es e kozott nem tudom, mert csak ezt hasznaltam.
mindenesetre ez eri az arat maximalisan... |
|
| R. István 
User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | | #2604. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 09. 21:06 | Válasz erre |
És mekkora különbség van köztük? Én maximum 20.000-re gondoltam... abból lehet viszonylag jót kapni, vagy ennyiből felejtsem el, és még gyűjtögessek? (amit linkeltem az pl. 15.000) |
|
| p User pontszáma: 2 Hozzászólás: N/A | | #2603. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 09. 16:23 | Válasz a(z) # 177046 hozzászólásra: | Válasz erre |
fulmonitor:
en 2005-2006 ota shure E2-c fulmonitort hasznalok, nagyon sok koncertet ledoboltam vele ill. probat, csak ajanlani tudom. valami nevvaltoztatas volt a shure-nal, lehet mar nem pont ilyen(E2-c) neven gyartjak, ha elakadsz segitek.egyebkent ezt a cuccot nekem Fejes Tamas ajanlotta(tankcsapda dobos),o is ezt hasznalta a turnekon.
ezek nem elsosorban mixre es keveresre vannak kitalalva, de ertem a kerdesedet, arra azert jo lesz, hogy nagyjabol valamit kikeverj rajta.(nagyjabol!), jobb mint egy 5-10ezer forintos fules...
nekem maximalisan kenyelmes a cucc es tobbfele fuldugoval-szivacs,gumi stb- adjak.van olyan, amelyikkel majdnem teljesen kizarod a kulvilag hangjait es csak azt hallod, amit a fulesen keresztul kapsz es van olyan, ami nem teljesen zarja ki.
ennek a shure-nak ha tobb penzed van,dragabb valtozatai is vannak, penztarca fuggo. |
|
| Kovács Olivér 
User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | |
| R. István 
User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | | #2601. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 09. 00:16 | Válasz erre |
Sziasztok!
Valami olyan fül(/fej)hallgatóra lenne szükségem, amit élőben, koncertek közben tudnék használni a szintikhez, hogy halljam magamat rendesen (nincs minden fellépőhelyen lábmonitor, nekünk pedig nincs saját, és sokszor előfordul, hogy semmit nem hallok vissza a szintikből). Nézegettem a fülmonitorokat (vezetékes), de kb. mindegyikhez ugyan azt írják, és nem tudom, melyik lenne jobb választás... Tudna valaki ez ügyben segíteni? (20.000-ig szeretnék valamit) Például ez: http://www.zaj.hu/aruhaz/2937/beyerdynamic_dt_60_pro jó lenne?
Még egy kérdés: esetleg lehet arról szó, hogy ha veszek egy vezetékes fülmonitort, akkor az használható valamilyen szinten felvételek után a keverésnél? Nem a végleges beállításról lenne szó, hanem az az előtti munkálatokról (tehát egy olyan mix előállításához, amit utána masteringre tudunk vinni). Mivel a jelenlegi fejhallgatóm nem is jó, és kezd is tönkremenni... |
|
| dns 
User pontszáma: 53 Hozzászólás: N/A | | #2600. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 04. 13:09 | Válasz erre |
Nem tudja valaki,hogyan lehet a SOundcloud-on megvaltoztatni a szamsorrendet? |
|
| Field User pontszáma: 130 Hozzászólás: N/A | | #2599. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 04. 09:10 | Válasz a(z) # 176805 hozzászólásra: | Válasz erre |
Értem. Azért figyelgesd és ha eljött az idő akkor válts. Ez a foltozott XP-s megoldás ez ma már nem a legjobb sőt.
Amúgy nem értem, hogy azokhoz a karikhoz amik már pénzbe kerülnek miért nem képesek a gyártók drivert írni? Érdekes módon szinte az összes low-budget termék rendes meghajtóval rendelkezik és már w7-t beta időszakba jók voltak a driverek, közép és felső mezőnybe meg mintha sz*rnának bele. Azért ez érdekes. |
|
| comp 
User pontszáma: 136 Hozzászólás: 1 | | #2598. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 04. 02:23 | Válasz a(z) # 176794 hozzászólásra: | Válasz erre |
Nem tudom pontosan milyen adapterről van szó, de én egyszer már pórul jártam ilyen pótlásokkal. Szkópon kimérve az óccsó táp szép fűrészfogjelet mutatott, ami nem volt éppen egészséges a rá dugott eszköznek (habár feszültség, teljesítmény, polaritás minden stimmelt a feliratok szerint) - szerencsére komolyabb gond nem volt, csak épp ezzel a táppal zajos volt a cucc, míg az eredetivel nem. |
|
| dns 
User pontszáma: 53 Hozzászólás: N/A | | #2597. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 03. 20:55 | Válasz a(z) # 176806 hozzászólásra: | Válasz erre |
Hat ha van ra idod csinalj de lehet hozza venni rack kiegeszitot.
Anno az EMU-hoz is lehettet kapni.
Szerintem most is lehet.Sot talan meg a saffire-hez is van mint opcio. |
|
| SC 
User pontszáma: 4 Hozzászólás: N/A | | #2596. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 03. 20:28 | Válasz erre |
Köszi! klikkeltem egy pontot!
Én is valami hasonlóra gondoltam, mert mást nem nagyon találtam :D Arra gondoltam hogy veszek üres 1U-s rack lemezeket és abból próbálok valamit össze szerkeszteni...
Ha sikerül majd nyitok egy blogot :D |
|
| T. Attila 
User pontszáma: 33 Hozzászólás: 1 | | #2595. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 03. 20:04 | Válasz a(z) # 176806 hozzászólásra: | Válasz erre |
Nekem anno a Zoom 9030 (fél rack méret) és az Alesis Nanoverb (harmad rack méret) volt egymás mellett rackben úgy, hogy faterral csináltunk hozzá méretre készült füleket.
Két L alakú, 3mm vastag vasról volt szó, aminek az egyik felén a rackhez illő lyukak voltak kifúrva, a másikon pedig a Zoom illetve az Alesis oldalán lévő furatokhoz illeszkedő lyukak. Az eredeti csavarokat hosszabbra cseréltük, ezek fogták az effektprocikat az L idomokhoz. Elég masszív volt, köszönhetően a 3-as lemeznek :)
Ha saffire 5/6-od rack méretű lenne, odaadnám ezeket a vasakat egy sörért :) (vagy ha van egy Alesis nanobármid, akkor a kettőt egymás mellé rakhatod) |
|
| SC 
User pontszáma: 4 Hozzászólás: N/A | | #2594. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 03. 17:04 | Válasz erre |
Lenne még egy kérdésem: Valaki nem tudja hogyan lehetne kivitelezni hogy a focusrite saffire pro 24-et belevarázsoljam egy rack szekrénybe? Van hozzá valami kiegészítő vagy vmi, mert fél rackes kivitelű. |
|
| SC 
User pontszáma: 4 Hozzászólás: N/A | | #2593. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 03. 15:55 | Válasz erre |
Köszi! ment a pont!
Annyira nem vagyok gépbe az ilyen ügyekkel sajnos, eddig nekem az SP2 volt a legstabilabb, de eddig még csak EMU kártyát használtam.
A win7 nemrég fent volt, de ott még több gond volt, a cubase illetve a focusrite nem nagyon akartak kijönni normálisan, latency problémáim voltak, mint sokan másoknak.
De akkor telepítem az SP3-mat, köszi! |
|
| Field User pontszáma: 130 Hozzászólás: N/A | | #2592. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 03. 15:51 | Válasz erre |
Persze a legtisztább megoldás az lenne, ha átnéznéd elvagy e látva w7-es driverekkel/tudnál e váltani és ha igen akkor erősen javasolt ennek a lépésnek a megtétele. |
|
| Field User pontszáma: 130 Hozzászólás: 1 | | #2591. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 03. 15:50 | Válasz a(z) # 176797 hozzászólásra: | Válasz erre |
A kérdés már csak az, hogy ha még mindig xp-zel akkor legalább miért nem pakolod fel az sp3-at?
Már csak azért is javasolt mert ha xp sp2-re telepíted ezt a hotfixet nem úszod meg ennyivel. Még registry-zni kellene. Illetve még az sp3-hoz is érkezett frissítés a porthoz annak ellenére, hogy az sp2höz készített hotfixet tartalmazza. Tehát a legjobb megoldás az upgrade sp3-ra (amiben az előző 1394-es port hotfixe is benne van) majd ez: http://thehotfixshare.net/board/index.php?autocom=downloads&showfile=8897 |
|
| T. Attila 
User pontszáma: 33 Hozzászólás: 1 | | #2590. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 03. 08:01 | Válasz a(z) # 176794 hozzászólásra: | Válasz erre |
Szerintem teljesen mindegy, hogy Korg vagy Hama, ha jól megy évek óta. 99%, hogy a Korg tápja belülről ugyanolyan, mint az univerzális Hama (leszámítva a feszültségválasztót és az ezzel összefüggő transzformátorkivezetéseket).
Amíg a táp tud 9V-ot és legalább 600mA-t (ezek a gyári táp paraméterei), addig nincs gond. |
|
| SC 
User pontszáma: 4 Hozzászólás: N/A | | #2589. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 03. 06:18 | Válasz erre |
Üdv!
Sajnos nem találtam jobb topicot neki úgy hogy ide írom:
Windows XP SP2-tőt használok, és Focusrite Saffire pro 24 firewires kártyát. Állítólag az SP2 drasztikusan lecsökkenti az 1394-ek sebességét. Erről tud valaki valamit?
Ezt találtam hozzá:
http://support.microsoft.com/kb/885222#top
Valaki találkozott már ezzel a problémával? |
|
| Tetsuo 
User pontszáma: 7 Hozzászólás: N/A | | #2588. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 03. 02:32 | Válasz erre |
A Vermona Retroverb nevu zengetorol (termeszetesen) nem talaltam topikot es csak errol nem is nyitnek. Csupan az erdekelne, hogy hasznal-e vki ilyet ill. hogy szerintetek ez megoldas lehet-e arra, hogy a pl. a Blofeld hangjat kisse melegebbe tegye, a digitet kicsit analogabba.
A zengetest egy minimalis szintre allitva es annak egynehany parameteret finoman valtakoztatva (van rajta analog szuro, EQ)..? :) |
|
| dns 
User pontszáma: 53 Hozzászólás: N/A | | #2587. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 02. 21:36 | Válasz erre |
Van-e vajon ertelme rendelni egy KORG PSU-t amikor a szinti vigan megy a hama-s adapterrel evek ota?!Vegulis occso nem egy nagy befektetes de akkor sem szornam erre a penzt inkabb valami hangbankra koltenem.Szal valaki? MS2000 amugy. |
|
| T. Attila 
User pontszáma: 33 Hozzászólás: N/A | | #2586. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 02. 19:53 | Válasz erre |
Pontosabban a MOSS kártya sem bővíti a polifóniát. Az egy szinti a szintiben, tehát megvan a saját polija, ami csak a MOSS-os hangok használnak. |
|
| Rob 
User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | | #2585. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 02. 16:09 | Válasz a(z) # 176784 hozzászólásra: | Válasz erre |
Köszi. |
|
| T. Attila 
User pontszáma: 33 Hozzászólás: N/A | | #2584. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 02. 13:37 | Válasz a(z) # 176775 hozzászólásra: | Válasz erre |
A PCM kártyák nem, csak a MOSS kártya növeli a Triton polifóniáját. |
|
| Rob 
User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | | #2583. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 02. 10:30 | Válasz erre |
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy egy Korg Triton rack polifóniáját növeli-e vagy sem, a bővítő kártyák használata.
Köszi. |
|
| R. István 
User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | | #2582. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 01. 19:32 | Válasz a(z) # 176765 hozzászólásra: | Válasz erre |
Minden presetnél érzékelhető. és mindegyiknél ugyan olyan szinten, ugyan azoknál a billentyűknél. |
|
| Robin 
User pontszáma: 36 Hozzászólás: N/A Törzsasztal tag | | #2581. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 01. 17:19 | Válasz a(z) # 176760 hozzászólásra: | Válasz erre |
Szerintem 3 év az nem nagy idő egy billentyűnek, a velocity optikai vezérléssel van megoldva benne billentyűnként, nem hiszem, hogy annak el kellene romlania 3 év után. Eseteg nézd meg, hogy nem hazsnálsz-e zónákat az adott presetben. Mert azt tartom legvalószínűbbnek, hogy más dinamika érzékenység beállítással mentetted el a különböző zónákat. |
|
| R. István 
User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | | #2580. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 01. 14:29 | Válasz erre |
Sziasztok!
Van egy Roland Juno-D-m, nem egy nagyon pro szinti, de néhány hangot szeretek belőle, és még nem adtam túl rajta. Most, hogy megint elővettem egy hangszín miatt, arra lettem figyelmes, hogy a dinamika nagyon furcsán viselkedik. Van olyan billentyű amit akármilyen gyengén ütök le, maximumon van a velocity, van amit meg szinte teljes erőből ütni kell hogy halljam. MIDIn keresztül működik midnen, szerintem elkophatott valami (már nem mai darab, kb 3 éves). Garancia már természetesen nincs rá. Mit csináljak? Meg tudom csinálni itthon, vagy el kell vinnem szervízbe (150 km...) Ja, és akkor már még egy kérdés szintén a Juno-Dvel kapcsolatban:
Eltörtem egy gombot. Mert valami olyan hülyén van megcsinálva, hogy van a műanyag gomb, és egy kis, vékony pöcök megy le az érintkezőig. Na ez a kis pöcök törött el, pont a hangszínváltó gombbé, ezért kicseréltem egy másik gombbal, de most meg ugye az hiányzik. Elmentem a legközelebbi Roland márkaboltba (25 km), és rendeltek nekem már kétszer, és mind a kétszer út közben tönkrement, mert hogy hajóval küldik, és képesek ráragasztani egy borítékban egy digitális zongora aljára stb... Körülbelül egy éve várok arra a gombra. Nem tudjátok, lehet valahol kapni itthon ilyet? (szervízbe nincs). Szerintem minden hasonló kategóriájú Roland szintin ilyen gombok vannak. |
|
| dns 
User pontszáma: 53 Hozzászólás: 1 | | #2579. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 01. 14:03 | Válasz a(z) # 176750 hozzászólásra: | Válasz erre |
Semmikepp.
Max akkor ha nem hagyjatok ott a cuccot.
Nekem eleg rosz tapasztalatom van ebben... |
|
| mexi 
User pontszáma: 31 Hozzászólás: 1 | | #2578. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 01. 13:29 | Válasz a(z) # 176750 hozzászólásra: | Válasz erre |
Egy darabig bírják aztán kampec.
egyálltalán nem jó nekik.
Az áramkörök és minden fém alaktrész oxidálódni kezd,aztán előbb utóbb kontakthibás lesz minden.Először csaka poti recseg utána meg átégnek a panelek huzalozásai a trafó résznél.
A hangszórók membránjai eláznak elszakadnak.
Szóval nem ajánlatos.
|
|
| Robin 
User pontszáma: 36 Hozzászólás: N/A Törzsasztal tag | | #2577. sorszámú hozzászólás, 2010. 08. 01. 09:49 | Válasz erre |
Srácok, szerintetek mennyire bírják az elektromos erősítők, gitárládák ha egy olyan pincében próbálunk, ahol magasabb a páratartalom? Semmi extra, csak sima normál pince páratartalom, lightosan dohos levegő, stb. |
|
| PK 
User pontszáma: 69 Hozzászólás: N/A Törzsasztal tag | | #2576. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 28. 16:21 | Válasz a(z) # 176542 hozzászólásra: | Válasz erre |
Szerintem is nyiss. Engem is érdekelne a téma, és nem is olyan apró-cseprő kérdéskör ez. :) |
|
| Tetsuo 
User pontszáma: 7 Hozzászólás: N/A | | #2575. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 28. 01:12 | Válasz erre |
Szerintem nyiss egyet! Ugyis archivalva lesz hamarosan. :) |
|
| dns 
User pontszáma: 53 Hozzászólás: N/A | | #2574. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 27. 22:12 | Válasz erre |
Es egy kerdes:
- van itt a forumon olyan topik ami valamifelekeppen a digitalis disztribucioval foglakozik??
(hogy hogyan adjuk el sajat zenenket?)
Mert En kerestem de nem talaltam.
Es ha nem akkor nyitnek egyet. |
|
| dns 
User pontszáma: 53 Hozzászólás: N/A | | #2573. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 27. 22:00 | Válasz a(z) # 176513 hozzászólásra: | Válasz erre |
Snaper: Mier ide?!Elvileg van kulon keveros topik.
na de mindegy>
En ezt nezzegetem: http://www.htfr.com/more-info/MR339653
ha mar digital akkor legyen tenyleg az.
Az Edirol nekem mindig szimpi volt mert ugy tunik kifejezetten a home studioknak gyartanak dolgokat es -szerintem- okosan.
Bar ebbe nincs nagy belelatasom es nem is nagyon kovetem a dolgokat de igy tunik.
Ami volt Edirol azt a mai napig visszasirom (PC-300midi kb) egy szerencsetlen baleset javithatatlan aldozatava valt...
Nekem a mixer kerdes csak egy jo fel ev mulva jon elo majd ha minden jol alakul de az En favoritom a Mackie iONYX szeria.
Es ahogy olvasom ez neked nem felelne meg |
|
| snaper 
User pontszáma: 46 Hozzászólás: N/A | | #2572. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 27. 19:26 | Válasz erre |
Szeretnék venni keverőpultot, mivel a kövi DIY project egy egyedi munkaasztal lesz, beépített rack-el meg minden, és ehhez végre szeretnék egy mixert...de arra gondoltam, mi lenne, ha digit everő lenne, és mondjuk tudna HD rec-et is (nem kitétel)...
Szóval olyan cucc érdekel, ami legalább 12 vagy több csatit tud keverni, vannak benne effektet és mondjuk azokat tudom midivel automatizálni, esetleg motorfader-es...
Öteletek, pro és contra kinek mia a tapasztalata, minden érdekel. Rolandnak a VS srozatát nézegettem, a VS2000-től már tetszenének a dolgok, de ott az Akai DPS-e is, szóval nem értek hozzá, nem volt még ilyenem.
Olyan 150 eFt-ot szeretnék/tudnék rászánni. |
|
| Ákos 
User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | | #2571. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 15. 22:39 | Válasz erre |
Passz, én úgy "félig használtan" vettem egy ismerőstől. |
|
| gerg 
User pontszáma: 7 Hozzászólás: N/A Törzsasztal tag | | #2570. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 15. 16:01 | Válasz erre |
király, hol lehet kapni ?
nem találok forgalmazót |
|
| Ákos 
User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | | #2569. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 15. 10:29 | Válasz erre |
Monster Cable?
Szerintem állat. Nekem 6 méteres van és egyszer összehasonlítottam egy 1 méteres valami "minőségi" gitárkábellel, még így is volt némi különbség a dinamikában és a magasokban. |
|
| gerg 
User pontszáma: 7 Hozzászólás: N/A Törzsasztal tag | | #2568. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 15. 10:08 | Válasz erre |
Ja, a Laboga-val már futottam egy kört, a félméteres jó volt, de a két méteres már ott is sokkal tompábban szólt.
Döbbenetes számomra, hogy mennyire függ a kábelhossztól a "sound"- a filléres, kínai 20cm-es Patchbay összekötő kábel is több magasat vitt át, mint a két méteres, drága Laboga.
Márpedig egy Strat jellegű gitár Clean hangszínénél ez alapvető szerintem... |
|
| gerg 
User pontszáma: 7 Hozzászólás: N/A Törzsasztal tag | | #2567. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 15. 10:05 | Válasz erre |
Sziaszok, megint a hangszerkábel mizéria...
Vettem egy 1.5 m hangszer( gitár)kábelt ( a boltban rakták össze, neutrik csati és klotz kábel ).
Lehető legjobbat kértem, direkt nem hosszút, hogy jó legyen a jelátvitel, de az otthoni, bevált szintén 1.5 m-es kábelemmel összehasonlítva most úgy szól ezzel az újjal a Stratocaster, mintha egy takarót dobnék a hangfalra...nincs magas, nem csilingel.
Szóval, hol érdemes profi hangszer-, és profi szimmetrikus kábelt venni ?
Gyárilag szerelt, vagy a boltban összerakott a jobb ?
thanx |
|
| Sheever 
User pontszáma: 123 Hozzászólás: N/A | | #2566. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 04. 10:43 | Válasz erre |
az ingyenes verzio nem tamogat tobb magot ha jol tudom.. |
|
| Sheever 
User pontszáma: 123 Hozzászólás: N/A | | #2565. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 04. 10:41 | Válasz erre |
ha felrakod a Nebulat,3 Nebula plugined lesz
a sima,a reverb,meg a cuda
kerdes melyik verziot raktad fel,mert van a tobbmagos verzio.
valamint reverbet a reverb vagy a cuda pluginba tolts be! |
|
| SC 
User pontszáma: 4 Hozzászólás: N/A | | #2564. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 04. 08:36 | Válasz erre |
Nem, a vinyóval semmi baj sincs, és megfigyeltem hogy ha elsem inditom a lejátszást akkor is az ASIO ugy ugrál mint az állat, mégha a latencyt felveszem legnagyobbra akkor is...
De kisebb keresgélés után meglett a ludas, komolyan mondom nemfogjátok elhinni:
Tegnap letöltöttem az Acustica Audio Nebula 3 ingyenes verzióját... Fel is raktam, és ha használom a Nebula 3 reverbjét, akkor csak 2 mag dolgozik és az ASIO behülyül...
Ha leveszem a csatornáról utána minden rendben, na ehhez mit szóltok?:D |
|
| RPD 
User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | | #2563. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 03. 19:37 | Válasz a(z) # 175369 hozzászólásra: | Válasz erre |
A procit terheled túl?Nem a vinyo szívat? |
|
| SC 
User pontszáma: 4 Hozzászólás: N/A | | #2562. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 03. 17:34 | Válasz erre |
Üdv!
Lenne két kérdésem:
Egy 4 magos Phenom II-es procim van, az xp-vel tudtam a cubaseben dolgozni mind a 4 maggal és maximum 50%-ra tudtam a procit leterhelni. Nos nemrég felraktam a Windows 7 Ultimate-et, benyitottam a régi cubase 5 fájlomat amit még xp-vel csináltam, windows 7 alatt is megy szépen mind a négy mag. De ha nyitok egy új projektet és dolgozok, alig működik 2 mag... Ráteszek egy sávra egy Wizooverbet és kezd recsegni...(a régi projektembe sok wizzo volt pedig, érdekes aztmeg kezelte). Mi lehet a ludas? A windows, a cubase, vagy én csesztem el valamit? Lehet a cubase-n belül állítani a magokat stb?
A Másik kérdésem: nemrég lecseréltem az EMU 1212M-emet egy Saffire Pro 24-re, minden szép és jó, csak a cubaseben amikor felveszem a blofeld hangját elég nagy (kb 50-100 ms) késés van, pedig az i/o latency 10-re van állítva a saffire bufferével. Ez miért van? Lehet hogy a midi üzenetek érkeznek késve? Mert nem felvételnél is késik mint az állat. A Cubasen belül lehet midi késést állítani? A Focusrite midijét használom. (érdekes, hogy ez is pár napja még nagyon babán késés nélkül ment mint a több mag...)
Köszi előre is! |
|
| Molnár András User pontszáma: N/A Hozzászólás: N/A | | #2561. sorszámú hozzászólás, 2010. 06. 18. 16:43 | Válasz erre |
üdv!
Remélem tud valaki segíteni: 80-as évekbeli szintetizátorokat (mondjuk egy Realistic Moog Mg-1-et) hova szokás/érdemes vinni szervízelés, tisztítás, hangolás satöbbi céljából? Miért oda? És vajon nagyságrendileg mennyibe kerülhet? |
|
| SC 
User pontszáma: 4 Hozzászólás: N/A | | #2560. sorszámú hozzászólás, 2010. 06. 02. 10:23 | Válasz erre |
Köszi!
Holnap megy nővérem Pestre, bár esélytelen hogy magával vigyen egy akkora cuccot :D Egyenlőre írtam egy levelet, és várom a választ :) |
|