Absolute :: Community :: Fórum :: Haladók/profik fóruma : Apró- cseprő kérdések

Még nem léptél be. A fórumban téma létrehozásához, témához való hozzászóláshoz, zenék feltöltéséhez és a bemutatkozó oldal használatához be kell lépned (ezt a jobb oldali menüben teheted meg). Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, akkor REGISZTRÁLJ MOST! A regisztráció gyors, és amennyiben a sütik engedélyezve vannak a böngésződben, akkor csak egyszer kell belépned, később ha behívod az oldalt, akkor már automatikusan be leszel jelentkezve.

101-150 hozzászólás (a(z) 2671-ból) sorrendben << | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | > | >>
FelhasználóHozzászólás
Ákos

Ákos elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: N/A
Hozzászólás: N/A

#2571. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 15. 22:39Válasz erre

Passz, én úgy "félig használtan" vettem egy ismerőstől.
gerg

gerg elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 7

Törzsasztal tag

#2570. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 15. 16:01Válasz erre

király, hol lehet kapni ?

nem találok forgalmazót
Ákos

Ákos elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

#2569. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 15. 10:29Válasz erre

Monster Cable?
Szerintem állat. Nekem 6 méteres van és egyszer összehasonlítottam egy 1 méteres valami "minőségi" gitárkábellel, még így is volt némi különbség a dinamikában és a magasokban.
gerg

Törzsasztal tag

#2568. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 15. 10:08Válasz erre

Ja, a Laboga-val már futottam egy kört, a félméteres jó volt, de a két méteres már ott is sokkal tompábban szólt.

Döbbenetes számomra, hogy mennyire függ a kábelhossztól a "sound"- a filléres, kínai 20cm-es Patchbay összekötő kábel is több magasat vitt át, mint a két méteres, drága Laboga.

Márpedig egy Strat jellegű gitár Clean hangszínénél ez alapvető szerintem...
gerg

Törzsasztal tag

#2567. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 15. 10:05Válasz erre

Sziaszok, megint a hangszerkábel mizéria...

Vettem egy 1.5 m hangszer( gitár)kábelt ( a boltban rakták össze, neutrik csati és klotz kábel ).
Lehető legjobbat kértem, direkt nem hosszút, hogy jó legyen a jelátvitel, de az otthoni, bevált szintén 1.5 m-es kábelemmel összehasonlítva most úgy szól ezzel az újjal a Stratocaster, mintha egy takarót dobnék a hangfalra...nincs magas, nem csilingel.

Szóval, hol érdemes profi hangszer-, és profi szimmetrikus kábelt venni ?

Gyárilag szerelt, vagy a boltban összerakott a jobb ?

thanx
Sheever

Sheever elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 124

#2566. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 04. 10:43Válasz erre

az ingyenes verzio nem tamogat tobb magot ha jol tudom..
Sheever

Sheever elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 124

#2565. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 04. 10:41Válasz erre

ha felrakod a Nebulat,3 Nebula plugined lesz
a sima,a reverb,meg a cuda

kerdes melyik verziot raktad fel,mert van a tobbmagos verzio.
valamint reverbet a reverb vagy a cuda pluginba tolts be!
SC

SC elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 4

#2564. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 04. 08:36Válasz erre

Nem, a vinyóval semmi baj sincs, és megfigyeltem hogy ha elsem inditom a lejátszást akkor is az ASIO ugy ugrál mint az állat, mégha a latencyt felveszem legnagyobbra akkor is...

De kisebb keresgélés után meglett a ludas, komolyan mondom nemfogjátok elhinni:

Tegnap letöltöttem az Acustica Audio Nebula 3 ingyenes verzióját... Fel is raktam, és ha használom a Nebula 3 reverbjét, akkor csak 2 mag dolgozik és az ASIO behülyül...

Ha leveszem a csatornáról utána minden rendben, na ehhez mit szóltok?:D
RPD

RPD elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

#2563. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 03. 19:37Válasz a(z) # 175369 hozzászólásra: | Válasz erre

A procit terheled túl?Nem a vinyo szívat?
SC

#2562. sorszámú hozzászólás, 2010. 07. 03. 17:34Válasz erre

Üdv!

Lenne két kérdésem:

Egy 4 magos Phenom II-es procim van, az xp-vel tudtam a cubaseben dolgozni mind a 4 maggal és maximum 50%-ra tudtam a procit leterhelni. Nos nemrég felraktam a Windows 7 Ultimate-et, benyitottam a régi cubase 5 fájlomat amit még xp-vel csináltam, windows 7 alatt is megy szépen mind a négy mag. De ha nyitok egy új projektet és dolgozok, alig működik 2 mag... Ráteszek egy sávra egy Wizooverbet és kezd recsegni...(a régi projektembe sok wizzo volt pedig, érdekes aztmeg kezelte). Mi lehet a ludas? A windows, a cubase, vagy én csesztem el valamit? Lehet a cubase-n belül állítani a magokat stb?

A Másik kérdésem: nemrég lecseréltem az EMU 1212M-emet egy Saffire Pro 24-re, minden szép és jó, csak a cubaseben amikor felveszem a blofeld hangját elég nagy (kb 50-100 ms) késés van, pedig az i/o latency 10-re van állítva a saffire bufferével. Ez miért van? Lehet hogy a midi üzenetek érkeznek késve? Mert nem felvételnél is késik mint az állat. A Cubasen belül lehet midi késést állítani? A Focusrite midijét használom. (érdekes, hogy ez is pár napja még nagyon babán késés nélkül ment mint a több mag...)

Köszi előre is!
Molnár András

#2561. sorszámú hozzászólás, 2010. 06. 18. 16:43Válasz erre

üdv!

Remélem tud valaki segíteni: 80-as évekbeli szintetizátorokat (mondjuk egy Realistic Moog Mg-1-et) hova szokás/érdemes vinni szervízelés, tisztítás, hangolás satöbbi céljából? Miért oda? És vajon nagyságrendileg mennyibe kerülhet?
SC

#2560. sorszámú hozzászólás, 2010. 06. 02. 10:23Válasz erre

Köszi!

Holnap megy nővérem Pestre, bár esélytelen hogy magával vigyen egy akkora cuccot :D Egyenlőre írtam egy levelet, és várom a választ :)
longi

#2559. sorszámú hozzászólás, 2010. 06. 02. 10:06Válasz a(z) # 174240 hozzászólásra: | Válasz erre

Bárki aki arra jár, és oda tudod neki adni papirostul, hogy dobja be, szerintem okés. (+ ird le 1 lapra mi a bibi)
Vagy ha felhivod őket bármit meg lehet beszélni.
Kedves, segitőkész emberek! :)
longi

#2558. sorszámú hozzászólás, 2010. 06. 02. 09:57Válasz a(z) # 174238 hozzászólásra: | Válasz erre

Szerintem kicserélik.
Volt szobatársamnak ugyan ez volt a problémája, és kb. az utolsó héten jelentkezett (a gariból).
Ha jól emlékszem kapott 1 vaci újat helyette. :D
bensm

bensm elősorban PC felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 258

Törzsasztal tag

#2557. sorszámú hozzászólás, 2010. 06. 02. 09:46Válasz a(z) # 174240 hozzászólásra: | Válasz erre

Azt nem tudom ;) Szerintem hívd fel őket, mit javasolnak...
SC

#2556. sorszámú hozzászólás, 2010. 06. 02. 09:11Válasz erre

Uhh ezer köszi :) Csak az a gáz, hogy én 200km-re lakok a hitspacetől! :D Mindenképpen csak úgylehet megoldani ha személyesen vissza viszem?
bensm

bensm elősorban PC felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 258

Törzsasztal tag

#2555. sorszámú hozzászólás, 2010. 06. 02. 08:43Válasz a(z) # 174238 hozzászólásra: | Válasz erre

A 24 hónap garancia valós.
Nyugodtan vidd vissza, nekem is simán cserélték az Emu XBoard-25-öst, mikor "elment" az aftertouch.
Egy kicsivel több, mint egy éves volt, és "bepánikoltam", hogy éppen lejárt a gari, de Gáborék tájékoztattak, hogy 24 hónap. S lőn nagy "örömbódottság" ;)
SC

#2554. sorszámú hozzászólás, 2010. 06. 02. 08:37Válasz erre

Üdv!

Van egy EMU Xboard 49-em, másfél éve vettem, és nemrég észrevettem hogy a modulációs kerék behülyült, ha leveszem 0-ra (már ha engedi) akkor mozog össze vissza, mégha hozzá se érek, akkor is, és kb 50-ig ha tekerem össze vissza mutatja a számokat, nagyon idegesítő mert szükségem van rá. Olvastam a garancia papírban, hogy EMU termékekre 24-hónap garancia van, akkor még visszavihetem az üzletbe a billentyűzetet? Az ilyen probléma javítható? Fontos lenne, thx!
NeoC

NeoC elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 330

Törzsasztal tag

#2553. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 31. 09:57Válasz a(z) # 174137 hozzászólásra: | Válasz erre

Valóban a hűtés lehez a titok, mert a Pro-k ilyen szempontból nagyon jól tervezettek. Lehet, hogy ezért sincs bajom a Samsungokkal....

Na mindegy, úgy is kell a több tár, tehát lesznek 1 TB-sek, és valószínűleg Hitachik.
Dragon Tamás

Dragon Tamás elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 77

Törzsasztal tag

#2552. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 31. 09:08Válasz erre

HD kérdésben szerintem soha nem lesz konszenzus. Én már annyira régen foglalkozom gépekkel (pedig nem is vagyok öreg :)), hogy gyakorlatilag nem tudtok olyan gyártót mondani, akinek ne halt volna meg vinyója a "praxisom" alatt.

Maxtorokkal rosszabb a tapasztalatom, de valakinek meg pont azok jöttek be. Nekem wd, seagate, samsung.
s.lab.

s.lab. elősorban Macintosh felhasználó.

User pontszáma: 62
Hozzászólás: 1

Törzsasztal tag

#2551. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 30. 23:34Válasz erre

Talán ugy érdemes tényleg ahogy lentebb írták Time Machine vagy backup és oylan vinyát vegyél amire3 vagy 5 év gari van.
Egyébként nálam Seagatek vannak főleg mert arra régebben még 5 év gari volt. Mostmár csak 3 :( Tökmindegy melyiket veszed ma már, mert (szervizesektol az info) nem csak márka, szériafuggő is éshát nemtudhatod előre melyik lesz jobb széria.
Hitachi van nekem kettő.
Az egyik kb 6 éve megvan még mindig jó egy laptop HD 7.2k rpm. Akkor még ez nagyszám volt:) mai napig mukodik. és van egy 1 TB-os Hitachi az is megállja a helyét. A hűtés a titok amugy. Magasabb hőmérsékleten hamaqrabb megdöglik jóval.
Isten Nyila

Isten Nyila elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 197

Törzsasztal tag

#2550. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 30. 18:37Válasz a(z) # 174117 hozzászólásra: | Válasz erre

Az én környezetemben (azokban a gépekben, amelyeket én szereltem össze) vegyesen előfordul mindhárom (WD, Samsung, Hitachi), bár még eddig egyik se ment tönkre. Szerintem nem érdemes ilyen alapokon különbséget tenni, talán sokkal többet számít a bánásmód (leginkább a megfelelő szellőztetés/hűtés, és a fizikai atrocitások kivédése, ütés, rázkódás...), ebbe beleértve az életciklus azt a részét is, amikor még nem volt nálad... Erről pedig nem tudhatsz.

De ha újat veszel, én is a WD-re szavaznék, már csak az 5 év gariidő miatt is.
NeoC

Törzsasztal tag

#2549. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 30. 14:06Válasz a(z) # 174114 hozzászólásra: | Válasz erre

Ettől parázok én is csak éppen egy kis megerősítést vártam....:)

Tehát inkább WD? Hitachiról, tényleg senki?
MadHead

MadHead elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 107

Szakértő

Törzsasztal tag

#2548. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 30. 13:05Válasz a(z) # 174106 hozzászólásra: | Válasz erre

Nálam eddig csak Samsung vinyó halt meg. :)
Ráadásul szinte egyik napról a másikra. Mac alatt Timemachine, 1-2TB-nyi vinyóval, és boldogan alszol esténként. :)
NeoC

Törzsasztal tag

#2547. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 30. 11:28Válasz a(z) # 174111 hozzászólásra: | Válasz erre

OK, köszi. Kár, hogy MAC-em van...:D Ahogy nézem ez a HD Sentinel nem támogatja....
Dave

User pontszáma: 20

#2546. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 30. 10:55Válasz a(z) # 174110 hozzászólásra: | Válasz erre

Pedig benne volt a válasz, futtass le egy full tesztet pl a HD Sentinellel, ha jó a vinyó hagyd meg, ha hiba van, vegyél másikat.
NeoC

Törzsasztal tag

#2545. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 30. 06:09Válasz a(z) # 174107 hozzászólásra: | Válasz erre

OK, köszi, bár nem ez volt igazán a kérdés....:D

Hitachiról van vélemény?
Dave

User pontszáma: 20

#2544. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 29. 22:39Válasz a(z) # 174106 hozzászólásra: | Válasz erre

A Samsunggal nagyokat szivtam, cégnél Raid tömbből dőltek ki sorban, ráadásul mind fizikai szektorhibával, amit nem lehetett tükrözni, szóval úgy kellett összelegózni a fileokat. HD Sentinelt vagy egyéb smart figyelőt nyomass sűrün, bár az se 100%-os. Vinyóba WD-t szoktam ajánlani.
NeoC

Törzsasztal tag

#2543. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 29. 21:01Válasz erre

Más:

Meddig tekinthető biztonságosnak egy HDD? Nálam Samsung 500GB-sek vannak, hárman, a 250GB-s MAC HDD mellett. Kicsit át akarnám szervezni a rendszert, a HDD használatokkal együtt, és így felmerült az, hogy vegyek-e újakat? (1TB-s, szintén Samsungokra gondoltam) Ezek cca 3 évesek, de a világon semmi baj nincs velük, így egy kicsit sajnálom kihajigálni őket....

Mi a tanács? Csere, ha már úgy is lesz egy system reconfig, vagy maradjanak? Mondjuk egy kicsit több hely nem ártana....
Oscar

User pontszáma: 32

#2542. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 28. 11:18Válasz a(z) # 174063 hozzászólásra: | Válasz erre

Válasszuk külön a gyártási- és a sugárzási költséget. Itt az előbbiről megy az okfejtés, ami fix összeg általában. A sugárzás már függ a leadási darabszámtól, napszaktól stb. Olyan még lehetséges, hogyha annyira sok leadást rendel meg egy ügyfél, akkor már egy összeg fölött nem számolnak fel neki gyártási költséget (de persze a rádiónek ez egy létező külső vagy belső költsége marad a készítő felé).
valveconductor

User pontszáma: 109

#2541. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 28. 07:01Válasz erre

Itt alighanem egy picit másról van szó:
"...Maga a spot végül is csak egy háttérzenére felolvasott szöveg volt..."

Az efféle reklám-"spot"-ok valós időben készülnek.
mexi

mexi elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 31

#2540. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 28. 06:05Válasz erre

Én tudok egy konkrét példát.
Egy ékszerüzlet reklámspotját csináltam a kékduna rádiónak.
Én ingyen dolgoztam,mert egy zenész barátomnak készült,de a rádió 50ezret kért.
Nyilván ez attól függ hányszor megy le a spot,és mikor.
debil9b0

User pontszáma: 195

Törzsasztal tag

#2539. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 28. 00:07Válasz a(z) # 174057 hozzászólásra: | Válasz erre

egy rádiónál a beszédhangok azért általában adottak, a technikai feltételekkkel egyetemben. a rádiónak az ilyen reklámok talált pénz kategóriába esnek. egy reklámügynökségnél, ahol elvileg kommunikációs szakemberek dolgoznak, garantáltan készül a márkához és célcsoporthoz, illetve kampányhoz illő szöveg, képesek megfelelő zenét iratni és erre jön még rá a studioköltség + a színész, aki felmondja/énekli/ordítja: amit kell, és amire az ügyfélnek szüksége van. ezt kell megfizetni, nem a mikrofonhasználatot.
Cserfalvi Töfi Zoltán

Cserfalvi Töfi Zoltán elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 206

Törzsasztal tag

#2538. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 27. 23:24Válasz erre

Ja, csak majd felmondja egy beszédhibás, selypítő, pösze, raccsoló csávó a szomszédból és aztán alig érteni a szöveget. Jól beszélő embert még nehezebb találni, mint jó énekest. Aki meg tud beszélni, az általában elkéri az árát, szóval ez elég hihetelenül hangzik. Általában még a nem híres felmondó emberek is elkérnek 5eFt-ot. Ha számolsz hozzá 1-2 óra stúdiómunkát, akkor máris 10eFt és akkor elég gyorsan dolgoztunk.
Robin

Robin elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 36

Törzsasztal tag

#2537. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 27. 21:51Válasz a(z) # 174046 hozzászólásra: | Válasz erre

Ja, azt mondta a srác, hogy 6500 plusz áfa az már a kész cucc.
Horváth János

Horváth János elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 32

Törzsasztal tag

#2536. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 27. 17:09Válasz a(z) # 174040 hozzászólásra: | Válasz erre

Nem biztos, csak éppen a színészek 10-100000 forintos gázsiját még rádszámlázzák, mert a 6500 +áfa lehet pusztán a stúdió órabére is...
Noresz

Noresz elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 9

#2535. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 27. 16:48Válasz erre

DE
Robin

Törzsasztal tag

#2534. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 27. 15:03Válasz a(z) # 174021 hozzászólásra: | Válasz erre

Aszta, és amikor valaki azt mondja, hogy 6500+ áfáért elkészít egy 20mp-es rádió szpotot ismert színészekkel felmondva, akkor mire számthatok? Az tuti átverés, nem?
snaper

snaper elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 46

#2533. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 26. 20:29Válasz erre

Gyors kérdés : milyen IR, convolution technikájú plugin kompik léteznek most? (osx, ppc)
T. Attila

T. Attila elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 33
Hozzászólás: 2

#2532. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 26. 17:20Válasz erre

Szlovákia leghallgatottabb rádiójában egy kb fél perces reklám spot elkészítése volt 155€. Ha nem csak náluk szerettük volna sugározni, akkor még erre jött volna rá + 30% jogdíj. Maga a spot végül is csak egy háttérzenére felolvasott szöveg volt.
Robin

Törzsasztal tag

#2531. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 26. 14:28Válasz erre

rádió:)
Robin

Törzsasztal tag

#2530. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 26. 14:28Válasz erre

Srácok, milyen piaci ára van most egy reklám spotnak? Felmondás+stúdió.. kb mire kell számítani?
NeoC

Törzsasztal tag

#2529. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 25. 15:42Válasz erre

Köszi!

Ment a pont.
MadHead

MadHead elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 107

Szakértő

Törzsasztal tag

#2528. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 25. 14:32Válasz erre

Sztem tök jól használható, és free:

http://bram.smartelectronix.com/plugins.php?id=4
NeoC

Törzsasztal tag

#2527. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 25. 13:39Válasz erre

http://www.hitsquad.com/smm/mac/OSCILLOSCOPES/

Ezeket találtam egyébként.
mobshift

User pontszáma: 40

#2526. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 25. 13:23Válasz erre

Én most a frutyloops beépített félét használom az valami óriási. Teli lehet rakni vele a képernyőt, végre nem kell azt a zebra féle kevés potmétert se nézegetni mert valami hasznos is folyik a "háttérben" spektrum, szkóp, még a hangjegyeket is mutatja.

Nagyon várom hogy wavelet alapú spektrum cuccok legyenek. Nagyon elmaradottak a jelenlegi dolgok. Valaki írhatna vidkártyára ilyesmit tuti vennék. Rengeteg ötletem van.
NeoC

Törzsasztal tag

#2525. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 25. 13:18Válasz erre

Találtam közben....
NeoC

Törzsasztal tag

#2524. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 25. 12:32Válasz erre

Oszcilloszkóp szoftot, standalone-t, vagy AU plugint tud valaki Macre? Free-ben leginkább....
G

G elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 5

#2523. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 24. 15:40Válasz erre

kösz srácok, utána olvastam GSen is, azt írják ott is amit ti, hogy 10 méteren nem szabad hogy jelveszteség legyen

köszöntem
valveconductor

User pontszáma: 109

#2522. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 24. 07:09Válasz erre

Mi köze a szimmetrikus bekötésnek a jelveszteséghez?
(Amellett egy fantomtáplált mikrofon asszimmetrikus bekötésével nem kísérleteznék.)

A kérdésre: tíz méteren még a nagy kapacitású (pl. a kiemelt zavarvédelmet biztosító "star-quad") kábelek sem okozhatnak veszteséget egy alacsony kimenőimpedanciájú mikrofonnál.

101-150 hozzászólás (a(z) 2671-ból)

<< | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | > | >>

ADAM | AEA | AKG | AMS-NEVE | Ableton | Access | Akai | Alesis | Allen & Heath | Apogee | Apple | Argosy | Audio Ease | Audio Technica | Auralex | Avalon Design | Behringer | Bespeco | Best Service | Beyerdynamic | Big Fish | Blackstar | Bluesky | Bomb Factory | Brace Audio | Brauner | Bricasti | Bryston | Buzz Audio | CME | Camel Audio | Casio | Celemony | Celestion | Chandler Limited | Charter Oak | Clavia | Clavia | Coleman Audio | Cranesong | Cwejman | DPA | Dave Smith Instruments | Digidesign | Dynaudio | E-Mu | EKS | ESP | East West | Echo | Edirol | Eventide | Evolution | Fatar | Fender | Focal Press | Focusrite | Future Retro | G-Force | GML | Genelec | HHB | Harman-Kardon | ILIO | JZ Microphones | JoeCo | KRK | Korg | Kurzweil | König & Meyer | Lexicon | Line6 | Little Labs | M-Audio | MC AudioLab | MCDSP | MESA Boogie | MFB | MOTU | Mackie | Manley | Marshall | Maselec | Metric Halo | MetroAmp | Miditech | Miditech | Moog | Music Lab | NHTPro | Native Instruments | Neumann | Neutrik | Novation | PMI | PRS | PSP | PinkNoiseStudio | PlanetWaves | Prism Sound | Pro Co | Quantec | R0DE | RJM Technology | RME | Radial Technologies | Randall | RetroMedia | Rob Papen | Roland | Royer | Rupert Neve Designs | SM Pro Audio | SPL | SSL | Samson | Scarbee | Sennheiser | Shure | Sibelius Group | Sonic | Sonic Implants | Sony | Sound Arts | Soundcraft | Spectrasonics | Stanton | Steinberg | Studio Electronics | Suhr | Summit Audio | Synthogy | TC Electronic | THD Electronics | Tapco | Tascam | Technics | Telefunken USA | Toon Track | Tubetech | Ueberschall | Ultimate | Universal Audio | Vestax | Vox | Waldorf | Waves | Weiss | Yamaha | Zero-G | Zoom 

Levél nekünk
  Elérhetőségünk (+térkép)

:: Üres kosár
  :: Szerződési feltételek
  :: Részletfizetési lehetőség

Legfrissebb naplók

09. 09.
(18:45)
Sheever naplója
09. 08.
(22:50)
Audity naplója
09. 08.
(19:14)
Leslie naplója

Legújabb hozzászólások

Rock Space 2009

Kezdők fóruma

Haladók/profik fóruma
09. 09.
(19:25)
Fülesek (profi fejhallgatók)
09. 09.
(17:55)
Szoftver ajánló!
09. 09.
(15:24)
Milyen szintit vegyek?

Törzsasztal
08. 30.
(20:41)
MÉNEMSZÓL II PRE-BETA
08. 27.
(08:28)
Hangerő háború 2006.
07. 05.
(15:09)
A Logic zeneszerkesztő topic!

Freestyle fórum
09. 09.
(19:02)
A nagy "tudományos" topik. Minden ami aktuális vagy nem aktuális. Kreacionizmus és evolúcionizmus. Et cetera.
09. 09.
(15:07)
Ezt hallgasd meg!
09. 09.
(14:25)
Jóvicz

Legújabb feltöltések

09. 04.
(21:14)
oldbrian make it stop.mp3
09. 03.
(12:47)