Absolute :: Community :: Fórum :: Haladók/profik fóruma : Apró- cseprő kérdések

Még nem léptél be. A fórumban téma létrehozásához, témához való hozzászóláshoz, zenék feltöltéséhez és a bemutatkozó oldal használatához be kell lépned (ezt a jobb oldali menüben teheted meg). Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, akkor REGISZTRÁLJ MOST! A regisztráció gyors, és amennyiben a sütik engedélyezve vannak a böngésződben, akkor csak egyszer kell belépned, később ha behívod az oldalt, akkor már automatikusan be leszel jelentkezve.

151-200 hozzászólás (a(z) 2659-ból) sorrendben << | < | ... | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | > | >>
FelhasználóHozzászólás
NeoC

NeoC elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 326
Hozzászólás: N/A

Törzsasztal tag

#2509. sorszámú hozzászólás, 2010. 05. 10. 12:57Válasz erre

Hali,

Nem tud valaki olyan ketyerét ami optikai, vagy coax spDif bemenetekből csinál egy ADAT kimenetet? Értelem szerűen 4 spDif-ből (4x2 sáv) egy ADAT-ot (1x8) Semmi keverés, szintezés stb funkció nem kell, csak annyi, hogy a formátumot hozza össze úgy, hogy az 1. spDif sávjai legyenek az ADAT 1-2, a 2. spDif a 3-4, stb.

(Egyre növekszik az spDif kimenetű berendezések száma, míg a hangkártyákon jó, ha kettő ilyen bemenet van. Míg az ADAT-ból bár a közepes kártyákon is ott fityeg kettő, amiket meg semmire se használ az átlagos júzer....
T. Attila

T. Attila elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 33

#2508. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 26. 08:03Válasz erre

Vagy ha van a hangszerben sequencer/arpeggiator, akkor a kimenő MIDI órajel is lehet az aktivitás oka.
Dankó Zsolt

Dankó Zsolt elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: N/A

#2507. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 26. 01:26Válasz erre

ilyen nekem is volt még, mondjuk pont nem a hangkártya, hanem a cubase jelzett folyamatos midi működést. a modulator kerék és a hangerő csúszka pont úgy álltak a billentyűzeten, hogy 2 érték közé estek...:)
Haasz Andras

Haasz Andras elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 160

Törzsasztal tag

#2506. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 26. 00:26Válasz erre

Valószinüleg az midi active sense-t látod, ami egy midi üzenet 400 ms-enként, régebbi eszközöknél volt divat, nincs jelentősége, csak jelzi, hogy csatlakoztatva van a rendszerbe.
Robin

Robin elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 36

Törzsasztal tag

#2505. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 25. 20:36Válasz erre

hát visszafelé működik a kábel, úgyhogy valamelyik cuccos lesz kaki.. nicht gut :S
Isten Nyila

Isten Nyila elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 197

Törzsasztal tag

#2504. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 25. 19:39Válasz a(z) # 172600 hozzászólásra: | Válasz erre

Sz@r kábel?

Káhás, zárlatos, vagy nem is MIDI-kábel, csupán annak látszó tárgy... :)

(Vannak ilyen 5-tűs DIN kábelek, ahol más a drótok bekötése pl.)
Robin

Törzsasztal tag

#2503. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 25. 19:10Válasz a(z) # 172599 hozzászólásra: | Válasz erre

na ez az.. nekem meg vagy világít egyfolytában, vagy nagyon gyorsan villog, pedig midi activity az sehol. Ilyenkor mi van? Legfurább persze az, hogy a Cubase4, az ebből semmit nem lát... néha.. néha meg beveszi a tényleges midi jelet.
Tetsuo

Tetsuo elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 7

#2502. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 25. 19:01Válasz a(z) # 172598 hozzászólásra: | Válasz erre

Dehogy. Csak ha MIDI-adat aramlik eppen in ill. out iranyban, akkor vilagitanak a megfelelo LEDek, kulonben nem. ;)
Robin

Törzsasztal tag

#2501. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 25. 18:33Válasz erre

Srácok, akinek van EMU 0404 USB-je, a MIDI in-nek folyamatosan kell világítania ha bekötök egy midi device-t?
s.lab.

s.lab. elősorban Macintosh felhasználó.

User pontszáma: 58

Törzsasztal tag

#2500. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 24. 23:15Válasz erre

mi az a kg?
mobshift

User pontszáma: 40

#2499. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 24. 19:16Válasz erre

meg kg-t is
s.lab.

Hozzászólás: 1

Törzsasztal tag

#2498. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 24. 17:48Válasz a(z) # 172577 hozzászólásra: | Válasz erre

Szerintem is mindenképp hangfalra költs :)
Az ugyanis a leggyengébb láncszem az audio rendszerben az igényli a legtöbb invesztet. :)
Dankó Zsolt

Dankó Zsolt elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

#2497. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 24. 12:28Válasz erre

jaj de örülök:) köszönöm a gyors választ! a mackie mr5-öt néztem ki egyébként, viszont a szomszédok miatt csak halkan használnám. ez lehet gond? hallottam, hogy vannak monitorok, amik nem igazán szeretik, ill. nem adnak lineáris hangképet, ha kis hangerőn dolgozik velük az ember. igaz lehet ez?
NeoC

Törzsasztal tag

#2496. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 24. 12:18Válasz erre

Szerintem a MAC-ek gyárija van olyan jó, hogy inkább hangfalakat vegyél egyenlőre. Aztán majd a következő lépés legyen a hangkártya.
Dankó Zsolt

#2495. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 24. 11:24Válasz erre

Sziasztok! Szeretném picit fejleszteni a kis home studiomat és 1 kis segítségre lenne szükségem. Lecseréltem az egész pc rendszeremet hangkártyával, mindennel egy Macbookra és van még 100k-m amit hangcuccokra áldoznék. jelenleg hangkártya nélkül működök (mac-es alap integrált hang) Behringer MS40 "speaker"-ekkel:). Szívem szerint új hangfalakat vennék ebből a pénzből, azonban, akkor nem maradna hangkártyára.

A kérdésem a következő: Ha nincs szükségem normális minőségű line/mic IN-re, érdemes-e hangkártyát vennem? Szükséges-e jó hangkártya a monitorok meghajtásához?

Vagy inkább vegyek 1 jó hangkártyát és egy jó fülhallgatót?

Kérlek segítsetek, nem szoktam ennyire elbizonytalanodni, de most sikerült..
Előre is köszi
snaper

snaper elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 46

#2494. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 18:19Válasz erre

Na köcce a segítséget, AKG K321 lett a választás. Olcsó is meg az AKG bevállt. Több mint valószínű, hogy ez is jobban fog szólni, mint a most használt 1G-s iPod nano-mhoz kapott eredeti, ami már lassan vagy 5 éves :D
alkopop

alkopop elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 34

Törzsasztal tag

#2493. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 18:10Válasz erre

Nekem a kulso vinyo van lancba kotve a hangartyammal. Anno meg kerdeztem a Focusrite ugyfeolszolgalatot, hogy tamogatja-e a Pro40 a daisy chain-t es azt mondtak hogy nem. Meglepo modon, megis mukodik!
snaper

#2492. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 17:33Válasz erre

Azért írtam hogy ifon kompi legyen mert ugye nekem 2G van, azon van süllyesztve a dugó (nem tudom az mostaniakon hogyan van...)
De azért köszi, körbelesek.
Solar Eclipse

Solar Eclipse elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 13

#2491. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 11:56Válasz erre

63-at lehet elvileg láncba fűzni.
grema

grema elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 10

#2490. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 11:32Válasz a(z) # 172384 hozzászólásra: | Válasz erre

köszönöm a választ!
Tetsuo

#2489. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 11:13Válasz a(z) # 172379 hozzászólásra: | Válasz erre

Igen, azert van rajt ket csatlakozo.
Field

User pontszáma: 130

#2488. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 11:06Válasz erre

Én jelenleg AKG-t használok és eddig jó. :)
tsoka

tsoka elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

#2487. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 10:39Válasz erre

Sennheiser CX400-ast vettem 2hete az Elektroworldben 6000, na ez már tényleg megéri, meggy piros :D
grema

grema elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 10

#2486. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 10:14Válasz erre

Valószínűleg láma kérdés, de azért bátorkodom föltenni: firewire cuccokat lehet fűzve működtetni? Pl van egy focusrite hangkártyám amin van 2 fw csatlakozási lehetőség, arra még ráakaszttok mondjuk egy liquidmixet, az úgy tud működni?
T. Attila

T. Attila elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

#2485. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 09:50Válasz erre

Creative EP-630 kb. 16€ (4500 Ft) - annyit megér.
T. Attila

#2484. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 09:46Válasz a(z) # 172360 hozzászólásra: | Válasz erre

Volt már jópár belőlük, és kettő vált be: az egyik a gyári Sony-Ericsson füles (amit a W szériához adnak, nem a sima!), a másik a Creative Zen X-Fi fülese. Ami nem vált be, az a Sennheiser CX-300. Gondoltam, hogy hozza majd legalább a SE füles szintjét, de műanyag dobozhangja volt és állandóan kihullott a fülemből (mindegy melyik gumibetét volt rajta). Rövidtávon próbáltam még a Koss Spark Plug-ot is, ami szintén jó benyomást keltett, bár nem ment le olyan mélyre, mint az elején említett két füles.
Szerintem egy jack hosszabbító + SE füles (külön megvásárolható, mobilshopokban vagy SE márkaboltokban)
Frankie Wilde

Frankie Wilde elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 1

#2483. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 09:17Válasz erre

nekem is egy sennheiser van,konkrétan ez: http://www.firstshop.hu/product_images/sennheiser_cx-300_2_5mm.JPG

Ára változó 12ért vettem lassan 2 éve, de láttam már 8ért is. Nap mint nap használom, eddig semmi baja, pedig azért nem acéltokban cipelem. Maximálisan meg vagyok vele elégedve.
w

User pontszáma: 143

#2482. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 07:44Válasz erre

aaaargh, szerintem ne basszatok szet a hallasotokat utcai zenehallgatassal, epp eleg az a sok buli meg fellepes meg tul hangosan keveres...

:-)

Egyebkent en a multkor lepodtem meg hogy milyen basszus van a gyari Sony-Ericsson fulesben, es ugye az is mini jack-es, csak eleg rovid a kabele. Persze mikor kimentem az utcara, akkor a kulso zaj basszusa is felerosodott, ugy latszik megsincs ingyen ebed :)
NeoC

Törzsasztal tag

#2481. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 06:24Válasz erre

Nekem Sennheiser "sport" tipusú van. Azért mert az nem esik ki a fülemből. Volt vagy 8k, tehát nem vészes.
s.lab.

Törzsasztal tag

#2480. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 01:50Válasz erre

Ja es jopofa,mert kozepen van megegy csatlakozas,tehat ha valahova beakadsz, akkor nicns szakadas, csak szetjon kozepen. :)

Olyan mélyei vannak,mintha egy hangfal lenne a füleden. (az iPhone EQjat szigoruan flatre vagy off-ra kell allitani es akkor tokeletes) :)
s.lab.

Törzsasztal tag

#2479. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 19. 01:46Válasz a(z) # 172360 hozzászólásra: | Válasz erre

Csakis Sony-t. Clip-on szerut hasznalok,mert nekem mindig kiesik a fulemböl,de magasan ez a legjobb szerintem.
Tetsuo

#2478. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 18. 23:19Válasz erre

Mondjuk nekem meg nem ment tonkre, ill kornyezetemben sem, max a cipzar nyirja ki a vezeteket..
iPhone nem a minosegrol hires ugye, de ebbe nem mennek bele, nekem kozepes Sony van, az annyira nem rossz. Ha a gumiparna jol beleszorul a hallojaratba, akkor van egy kis melyhang erzet.. ;)
Sheever

Sheever elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 123

#2477. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 18. 22:54Válasz erre

Iphone kompatibilis?
sima kisjack van rajta.barmilyen jo.
rendszeresen tonkremegy az osszes igazabol.
nem erdemes sztem koroket menni
a sony epp ugy beszarik mint a pana.
az amazonon olcson van gyari.
sztem az boven eleg ha nincs semmilyened jelenleg.
snaper

#2476. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 18. 22:51Válasz erre

Olyan kérdésem lenne, hogy Ti milyen bogyófülest ajánlanátok, szigorúan utcai, buszozós, vonatozós zenehallgatásra.
A lényeg, hogy szépen szóljon, ne legyen mocsokdrága és legyen iPhone kompatibilis, nem akarok átalakítókkal szenvedni.
Ötletek?
(Mister PRAKTIKÁK) ;-)

(Mister PRAKTIKÁK) ;-) elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

Törzsasztal tag

#2475. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 17. 09:46Válasz erre

Ugyan nem zene de hátha.

Tud nekem valaki segíteni, hogy és mivel tudom egyik gépről a másikra áttenni egy wampserver alatt elkészült joomla weblapot?

Nagyon kezdő vagyok ebben nem tudom hogyan kéne.

ELőre is köszi!
lip

User pontszáma: 1

#2474. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 13. 12:50Válasz erre

Valakinek van tapasztalata az usb-midi kabelekkel kapcsolatban.
Vagy esetleg az m-audio midiair-el?
oldbrian

oldbrian elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

#2473. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 09. 13:35Válasz a(z) # 171644 hozzászólásra: | Válasz erre

ha van VSL terméked, akkor mindenképpen érdemes a VE Pro-nak is adni egy próbát (ha bejelentkezel a honlapjukon, letölthetsz egy demóverziót - lehet nem is kell, hogy legyen VSL terméked, elég ha van acc-od a fórumra), a nagyfiúk körében elég hamar leváltotta a régi midi+lan-os szoftveroldali megoldásokat.
AS_Pauly

User pontszáma: 17

#2472. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 09. 10:50Válasz erre

Köszönöm, nagyon jó dolgokat írtok!

A ReaMote-nak utánanéztem, nagyon jó kis okosság, annyi vele a gond, hogy nem a Reaper -be futnak be a processzálandó gitár jelek, mert nincs több bemenetes audio interface-ünk. 3 db 1 bemenetes van, ezek vannak a külön laptokohzoz kötve, így elég csak midi program change -eket lövöldözni midin a Reaper-ből. De még átgondolom milyen okosságra lehet használni.

A midi over lan -t fogjuk választani, ez nagyon baba megoldás!!!!!

Köszi a segítséget!!!!
valveconductor

User pontszáma: 109

#2471. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 09. 06:37Válasz erre

Soha nem használtam "Guitar Rig"-et.
Amennyiben "plugin"-ként működik:
a három gépet hálózatba kötöd, a 2. és 3. gépre is telepíted a Reapert, futtatod rajtuk a "ReaMote" segédprogramot, és "Network-Fx"-ként használod a "Guitar Rig"-eket.
oldbrian

#2470. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 08. 23:11Válasz a(z) # 171628 hozzászólásra: | Válasz erre

csak USB kábelt lehetséges feszíteni a gépek közé? midi-over-lan-ra lenne pár megoldás (konkrétan ilyen névvel is :) ).
AS_Pauly

User pontszáma: 17

#2469. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 08. 22:23Válasz erre

Sziasztok! Következő a probléma:

3 laptop:

1. MAIN gép, Reaper DAW, 5-6 audió sáv lejátszása, 3 midivezérlő sáv, egyenként vezérli a Kontakt3(ezen a gépen fut egy Reaper sávban), és 2 Guitar Rig midi sávon a patch change -eket. USB hkari, bemenő USB midi (Roland D10), kimenő stereo

2. Guitar Rig 3 -guitar, USB hkari bemenő mono, kimenő stereo
3. Guitar Rig 3 -bass, USB hkari bemenő mono, kimenő stereo

Namost ezek mind működnének CSAK. Hogyan lehet megoladni azt hogy a laptopok össze legyenek MIDI -be kötve USB portokon keresztül? 1 géppel nem tudjuk biztosítani azt a teljesítményt ami mindenhez kéne és olyan audio interface-ünk sincs, ami le tudná kezelni a bemenő 2 gitár jelét. A szabvány USB-MIDI kábel ugye olyan hogy 1USB csati - 1 MIDI out - 1 MIDI IN, csakhogy ezekkel nem lehet összekötni a gépeket. Kell vmi midi interface talán?

Valami okosságot tud vki mondani, ami a fent emlitett problémára megoldás lehet? THX

ui.: azt ne firtassátok hogy miért így akarjuk megoldani, ez van, haha :)
dns

dns elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 53

#2468. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 06. 15:45Válasz erre

En sem bizok benne de egy probat meger.;]
G.t.

G.t. elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 23

Törzsasztal tag

#2467. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 06. 10:53Válasz a(z) # 171441 hozzászólásra: | Válasz erre

dns: Én egy adaptec USB2Xchage-el próbáltam Yamaha A3000-el és nem jött össze a dolog.
Még megvan a adaptec cucc, ha gondolod kölcsön adom, és, ha esetleg össze tudod hozni vele, akkor megyegyezünk ,hogy mennyit ér meg neked. :)
dns

#2466. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 06. 08:11Válasz a(z) # 171423 hozzászólásra: | Válasz erre

Nem tudom.30000 teljesen korrekt ar mert tenyleg minoseg.Es atombiztos.De majdnem 53ezer??
Egyebkent vicces,hogy 10 ev alatt szinte semmit nem valtozott a termek.A kep alapjan legalabbis.
dns

#2465. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 06. 08:07Válasz a(z) # 171424 hozzászólásra: | Válasz erre

Aha.Sejtem,hogy egyszerubb egy kis Pc-t osszerakni hozza es PCI-s SCSI val hasznalni ahogy regen hasznaltam.
mobshift

#2464. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 05. 15:12Válasz a(z) # 171416 hozzászólásra: | Válasz erre

192 túlzás, a 88 arra jó hogy hangfrekvenciába ne szóljon bele az hogy egyik másik plugin hogy túlmintavételez. Egyáltalán , az én tudtom nélkül ne túlmintavételezzen semmi, ha pedig igen, akkor legalább ne 20és 22khz közé tegyen be -100 dB elnyomást hanem 35 és 44khz közé valami teljesen ártalmatlan dolgot ( képekkel szemléletesebb lenne).

Most ha egy 44-es sessiönre ráeresztetek 5 féle plugint ami 5féleképp túlmintavételez aztán 5féleképp visszacikkcakkoz és 5féle cikkcakk lessz , master sávon ott figyel a final cikk cakk stb:) .
oxygen

oxygen elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 21

#2463. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 05. 14:54Válasz a(z) # 171336 hozzászólásra: | Válasz erre

Én kísérleteztem, de semmi jó eredmény... a mesapc nem látja a samplert (s2000) ha úgy tetszik a gépnek random kékhalál (winxp sp2 32bit) wavelab sem látja a samplert, bár a windows felismeri.
oldbrian

#2462. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 05. 14:38Válasz a(z) # 171413 hozzászólásra: | Válasz erre

bár konkrétan erről a termékről nem tudok semmit, de általában minél nagyobb a cég, annál nagyobb akciókat tud csinálni ha jól megy, a Thomann meg igencsak méretes darab. az általad linkelt Thomann termékoldalon is azt írják, hogy jelenleg 61 eurót spórolsz azzal a megrendeléssel, szóval ez alapján szerintem ugyanaz a termék.
Cserfalvi Töfi Zoltán

Cserfalvi Töfi Zoltán elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 204

Törzsasztal tag

#2461. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 05. 12:24Válasz erre

Persze, egyértelmű hogy jobb a nagyfelbontás, de ez többnyire sajnos fel sem merül értelmes alternatívának. Az otthoni felvételeknél lényegtelen, mert nem ez a szűk kersztmetszett, hanem az akusztika és a alapvető felszereltség hiánya, a stúdiókban meg általában nem tudsz összekeverni egy komolyabb anyagot, mert nem bírják el a gépek. Még a jelek közlekedtetése is elég sok gondot okoz egy konverter és egy hangkártya között ezeken a szar optikai kábeleken, 192őt, meg végképp nem tud. Érdemesebb AES /EBU-n vinni ezeket, ami nem kis beruházás. Akkor van értelme 192kHz-es felvételt csinálni, ha kimegy az egész utána egy analóg plutra keverni. Most az UAD-2 kártyákkal vált először reálissá az, hogy összerakjon az ember egy soksávos 192-es anyagot, de ez is csak addig, amíg nem jönnek ki a sokat zabáló új cuccaik, mert akkor várhatóan megint kevés lesz a kapacitás. Meg a sok nagyfelbontású sáv lejátszása sem egyszerű történet a vinyóról.
mobshift

#2460. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 05. 11:31Válasz erre

Ha nem csak 8 bites bonyolultsagu dob es szintetiza'torhangokat veszel fol akkor kell 88/96 (lassuk be hogy tobbnyire 8bites hangokat vesztek fol ).
44khzen 4 mintabol kell osszealljon egy 10khzes jel, ami rohadt keves (cikk-cakk). 88khzen nem csak 10khz-re jut ketszer annyi minta hanem 0-10khz-ig mindenre.

Pluginek felszorozzak maguknak a 44-et mert nem lehet egy rendes szurot sem csinalni 44en. Sokkal egyszerubb dolga van annak is ha 88at kap.

151-200 hozzászólás (a(z) 2659-ból)

<< | < | ... | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | > | >>

ADAM | AEA | AKG | AMS-NEVE | Ableton | Access | Akai | Alesis | Allen & Heath | Apogee | Apple | Argosy | Audio Ease | Audio Technica | Auralex | Avalon Design | Behringer | Bespeco | Best Service | Beyerdynamic | Big Fish | Blackstar | Bluesky | Bomb Factory | Brace Audio | Brauner | Bricasti | Bryston | Buzz Audio | CME | Camel Audio | Casio | Celemony | Celestion | Chandler Limited | Charter Oak | Clavia | Clavia | Coleman Audio | Cranesong | Cwejman | DPA | Dave Smith Instruments | Digidesign | Dynaudio | E-Mu | EKS | ESP | East West | Echo | Edirol | Eventide | Evolution | Fatar | Fender | Focal Press | Focusrite | Future Retro | G-Force | GML | Genelec | HHB | Harman-Kardon | ILIO | JZ Microphones | JoeCo | KRK | Korg | Kurzweil | König & Meyer | Lexicon | Line6 | Little Labs | M-Audio | MC AudioLab | MCDSP | MESA Boogie | MFB | MOTU | Mackie | Manley | Marshall | Maselec | Metric Halo | MetroAmp | Miditech | Miditech | Moog | Music Lab | NHTPro | Native Instruments | Neumann | Neutrik | Novation | PMI | PRS | PSP | PinkNoiseStudio | PlanetWaves | Prism Sound | Pro Co | Quantec | R0DE | RJM Technology | RME | Radial Technologies | Randall | RetroMedia | Rob Papen | Roland | Royer | Rupert Neve Designs | SM Pro Audio | SPL | SSL | Samson | Scarbee | Sennheiser | Shure | Sibelius Group | Sonic | Sonic Implants | Sony | Sound Arts | Soundcraft | Spectrasonics | Stanton | Steinberg | Studio Electronics | Suhr | Summit Audio | Synthogy | TC Electronic | THD Electronics | Tapco | Tascam | Technics | Telefunken USA | Toon Track | Tubetech | Ueberschall | Ultimate | Universal Audio | Vestax | Vox | Waldorf | Waves | Weiss | Yamaha | Zero-G | Zoom 

Levél nekünk
  Elérhetőségünk (+térkép)

:: Üres kosár
  :: Szerződési feltételek
  :: Részletfizetési lehetőség

Legfrissebb naplók

09. 06.
(20:05)
G.t. naplója
09. 06.
(00:50)
Audity naplója