Absolute :: Community :: Fórum :: Haladók/profik fóruma : Apró- cseprő kérdések

Még nem léptél be. A fórumban téma létrehozásához, témához való hozzászóláshoz, zenék feltöltéséhez és a bemutatkozó oldal használatához be kell lépned (ezt a jobb oldali menüben teheted meg). Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, akkor REGISZTRÁLJ MOST! A regisztráció gyors, és amennyiben a sütik engedélyezve vannak a böngésződben, akkor csak egyszer kell belépned, később ha behívod az oldalt, akkor már automatikusan be leszel jelentkezve.

201-250 hozzászólás (a(z) 2659-ból) sorrendben << | < | ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | > | >>
FelhasználóHozzászólás
dns

dns elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 53
Hozzászólás: N/A

#2459. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 05. 11:15Válasz erre

Valaki mondja meg nekem legyszi miert van az hogy az elimex nel 52656ft egy 2U magas skb rack-> http://tiny.cc/auk58

a thommannal pedig 99£ ami kb 30000ft ->
http://www.thomann.de/gb/skb_skb19_2u.htm

Lehet megsem ugyanarrol van szo?De a tipus szam megegyezik.
Eppen el akarom adni az enyemet de ettol most egy kicsit zavarba jottem.Anno 99$ ert vettem amcsiban ami kb 30000 ft nak volt megfelelo a regi szep idokben.
Tetsuo

Tetsuo elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 7

#2458. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 05. 04:23Válasz erre

Koszi.
Cserfalvi Töfi Zoltán

Cserfalvi Töfi Zoltán elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 204
Hozzászólás: 1

Törzsasztal tag

#2457. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 04. 16:55Válasz erre

Szerintem is 44/24. A 48-ra semmi szükség, kivéve, ha elsősorban DVD-re készül az anyag. Ha pedig nagyfelbontásban is tudsz dolgozni, akkor minél nagyobb (96,192, stb).
Haasz Andras

Haasz Andras elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 160

Törzsasztal tag

#2456. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 04. 16:45Válasz a(z) # 171374 hozzászólásra: | Válasz erre

Szerintem 44/24 tökéletesen elegendő. Hidd el, nem a felbontás lesz a szűk keresztmetszet, hanem hogy utána mit csinálsz az anyaggal.
Tetsuo

#2455. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 04. 15:54Válasz erre

Rengeteg vita ill elmelkedes volt itt a forumon es mashol is arrol, hogy milyen felbontast erdemes hasznalni felvetelkor.
Kozepkategorias digitalis szintetizatorok, analog kimeneteit rogziteném egy EMU 0404 USB interface-szel (aminek egesz jok az ADC-i) es Cubase-zel.
A szamitogepem nem nagy durranas, kozepkategorias laptop, szal nincs korlatlan szamitasi kapacitas, viszont egyszerre csak egy sztero savot tudok rogziteni..

A 24bit az ok az egyertelmu (bar van meg 32bit float lehetoseg, az szerintem a rendszernek sok), a hangmintaveteli frekvenciaval vagyok meglove kicsit.
44,1kHz ugye az elvi vegtermek, aminel jobb ha magasabb erteku a forrasanyag.. vki szerint a 48kHz-et jo hasznalni, mert nem pontosan a duplaja igy egyszeri dither-rel jobb, vki szerint pedig pont a duplajat erdemes hasznalni mert azzal pontosabb szamitasok erhetoek el.. aztan ugye vannak a nagyobb ráták, amik ugyancsak nem feltetlenul tobbszorosei a 44,1-nek.
A 2 veglet pedig: a vegtermek frekvenciaja boven jo keveresnel is ill az allithato maximum adja a legjobb erdmenyt (egy brutalis rendszerben biztos, de az enyem nem olyan).

Szal, olvastam mar sok elmeletet, marketingszoveget, mozihang-szabvany vetelkedest stb.. konkret tapasztalatokra/ervekre vagyok kivancsi toletek.
Koszonom.

dns

dns elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 53

#2454. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 03. 23:19Válasz erre

Keresek olyan lehetoseget amivel egy AKAI S szemplert osszetudok kotni egy laptoppal USB-n keresztul.A neten mar talaltam az Adaptec Usb xchange-t de sehol sincs raktaron nyilvan mert senki nem keresi.
Illetve egy amcsi honlapon talatam valami masik ,markaju cuccot 99$-ert plusz postakoltseg.Azt mondjuk kihagynam.
Mert kis szerencsevel ennyiert uj szemplert kapok.

Valaki nem kiserletzett ilyesmivel?
mobshift

User pontszáma: 40

#2453. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 02. 10:55Válasz erre

Nem érzékeny szinte semmire, és nagyon olcsó, itt találtam, http://www.peroni.com/lang_UK/index.php , 11 Eur egy 210*100 centis darab, ebből veszek egy 3 egység széleset, feszítő alkalmatossáágokkal.

Sajna a pártrendezvéneyeket lekéstem de azért itthonra jó lesz (vicc).
Oscar

User pontszáma: 32

#2452. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 02. 09:44Válasz erre

Ha gyűrődésre, megtörésre kényes, egyeztesd le velük, hogyan csomagolják (kartoncső stb.). Gyűjtőfuvarban csak a jó ég tudja mi mellé/alá kerül a raktérben ...
Oscar

#2451. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 02. 09:37Válasz erre

Tekercsben van? Mi hozunk onnan szőnyegpadlót, külhetek majd egykét elérhetőséget üzenetben. De 200-240 cm-ig a gyorsposták is elviszik az ilyesmit.
mobshift

User pontszáma: 40

#2450. sorszámú hozzászólás, 2010. 04. 02. 09:30Válasz erre

Nem tud valaki egy importőr céget olaszországban aki behozna nekem egy 2 méter széles szőnyeg állagú dolgot (cső) ? Egyáltlaán lehet postázni ilyen formátumú dolgot? (vetítővászon)
Dave

User pontszáma: 20

#2449. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 31. 10:12Válasz a(z) # 170948 hozzászólásra: | Válasz erre

Izotope Alloy
Tetsuo

#2448. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 31. 05:22Válasz erre

.syx fajt hogyan tudok megnyitni cubase-ben?
Tetsuo

#2447. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 30. 13:38Válasz erre

A dobgepet reszetelnem kellett es megszunt a zaj! Juhuuu :))))
SC

SC elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 4

#2446. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 29. 18:29Válasz erre

üdv!

Tud valaki nekem egy multiband limiter szoftot ajánlani amit tudok sidechainbe használni? Vagy egy multiband kompresszort amit szintén tudok sidechainbe? Elég fontos lenne! Köszi! :)
somogyi23

User pontszáma: N/A

#2445. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 29. 16:48Válasz erre

Ez egy Kawai Mp5-ös digi zongi(vásárlás előtt vagyok). Én is meglepődtem, amikor láttam a videót róla, ott vettem észre, hogy visszaugrik, majd rákérdeztem valakinél, akinek ilyen van és ő is megerősítette.
Köszi azért a tippeket, majd látom, hogy van-e szükség rá.
MadHead

MadHead elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 107

Szakértő

Törzsasztal tag

#2444. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 29. 14:29Válasz a(z) # 170917 hozzászólásra: | Válasz erre

Pedig előfordul. Lásd, Novation cuccok, ott is egy kis retesszel be tudod állítani, hogy a modwheel visszaugorjon -e.
Oscar

#2443. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 29. 13:03Válasz a(z) # 170912 hozzászólásra: | Válasz erre

Az nem egy pitch-bend kerék véletlenül? Olyat nemigen láttam még, hogy a modulációs kerék visszaállt volna valamilyen cuccon alaphelyzetbe ...
MadHead

MadHead elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 107

Szakértő

Törzsasztal tag

#2442. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 29. 12:38Válasz a(z) # 170912 hozzászólásra: | Válasz erre

Vedd ki a visszahúzó rugót, és már meg is vagy vele.
somogyi23

User pontszáma: N/A

#2441. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 29. 12:17Válasz erre

SZiasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan megoldás, hogy egy olyan modulációs kerék (hagyományos, nem a Korg és Roland féle joystick), ami gyárilag automatán visszaugrik, azt kicserélni, vagy átszerelni úgy, hogy ne ugorjon rögtön vissza? Nekem úgy lenne jó, mint pl. a Fatar Studiologic-on hogy bárhol nyugalmi pontba lehet hagyni.

Sheever

Sheever elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 123

#2440. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 28. 21:02Válasz erre

a Cubaseben sztem a kivalasztott ki-bemenet van hasznalatban.
a Vista meg monnyon le.
nekem win7en nincs is semmilyen hangkartya mukodesben,kiveve amelyik kezel ki bemeneteket.
lasd media player,cubase
Sheever

#2439. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 28. 21:00Válasz a(z) # 170801 hozzászólásra: | Válasz erre

-laptopon levo Vista oprendszer hangerejet is maxolom, ami ugyancsak szukseges a kivant dinamika miatt-

ez miert is szukseges?
mi koze van a Vista oprendszer hangerejenek a jelhez?
Tetsuo

#2438. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 28. 20:18Válasz erre

Valaki?
Tetsuo

#2437. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 27. 21:32Válasz erre

Nos, a lentebb emlitett zaj-problemam meg mindig fennall. :(
Probaltam cserelgetni a dugaljakat, stb, de semmi valtozas.

Ha az E-MU 0404 USB hangkarira rakotott dobgep kimenetet maxra tekerem (ami kell is) es a laptopon levo Vista oprendszer hangerejet is maxolom, ami ugyancsak szukseges a kivant dinamika miatt, akkor a kov ertekeket kapom a rogzitett zajjal kapcsolatban
(Cubase 5 statistics):

Min Sample Value:
-0,001
-57,03dB
Max Sample Value:
0,001
-56,96dB
Peak Amplitude:
-56,96dB
DC offset: 0%
-vegtelendB
24bit
Estimated Pitch: 8193,3Hz
S rate: 44,1kHz
Min RMS Power: -71,81dB
Max RMS Power: -70,22dB
Average: -vegtelendB

A 2 csatorna (bal-jobb) hasonlo ertekeket produkal.
Tehat maxra van allitva minden poti, kiveve a kulso E-MU hangkari eloerositos bemenetet..
SC

#2436. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 23. 14:23Válasz erre

Köszi :) Ezt kifogom próbálni. Álltalában a zenékben mindig ezekkel szívok a legtöbbet...
Paul Sunfield

Paul Sunfield elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 5

#2435. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 23. 13:07Válasz erre

szerény véleményem szerint 1: egyszerű repetitív basszust nem érdemes SC-vel toszogatni, nem beszélve a sok kiserletezgetéssel eltöltött idöről, sok ismert producer egyszerüen hangerő line-beállításokkal oldja meg, helyedben én is ezt tenném: cubase: kijelölsz 1 bass groowe, majd Alt bill nyomva+ollóra katt majd feldarabolja az épp aktuális quantize beállítások szerint, szemre is be lehet lőni kb 5 perc alatt megvagy vele:)2: cubase side chain funksön a gyári compresszorban, Twisted Lemon SideKick, vagy OtiumFX CompadreBeatpuncher, és még sorolhatnám...aztán tolhatod neki, kérdés h egy agyonprocessált lüktető bass mennyire felel meg...szal a nagy megfejtése a dolognak az egyszerüség...de mindenkinek végig kell járnia az utat...:)
SC

#2434. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 23. 10:36Válasz erre

Tessék itt is van: Ez itt 0dB a masteren.
http://www.sendspace.com/file/bdwoez

Ez pedig -3dB-el:
http://www.sendspace.com/file/9m567v

A Basszus:
http://www.sendspace.com/file/isaim4

Dob:
http://www.sendspace.com/file/k9reg5

Ezek még kisérleti anyagok végülis. A basszus a Blofeldből jön, minimális magas emelés van rajtuk, és az egyiken egy pici delay. A dob kissé zajos, de azt megtudom oldani. Ha valakinek van ötlete hogyan házasítsam össze őket, akkor azt jólenne ha megosztaná velem! :) Az egyszerű dob - basszus - dob - basszus elv nálam nem nyerő. Ez a basszus 3 részből áll.
Ésha valaki tudna ajánlani egy jó multiband limitert amit tudok sidechainel is használni a Cubaseben azt is megköszönném!
SC

#2433. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 23. 08:25Válasz erre

Köszönöm a választ! :) Hamarosan fel is töltök egykis részletecskét. Tudom hogy limiterrel megoldódna a gondom, de értékes tranzienseket se akarok veszteni.
debil9b0

User pontszáma: 195

Törzsasztal tag

#2432. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 22. 23:56Válasz erre

ja, és igen:

4.
sidechain kompit raksz egy multiband limiterre... bár szerintem ez a legbarkácsabb megoldás. egy basszus és egy dob meg kéne, hogy férjenek egymás mellett.

tipp: ma már nem nagy művészet feltölteni egy kis clipet a két sávból. ha hallja az ember, tud segíteni. ha ilyen konkrét problémád van, akkor egyszerűbb mindenkinek, ha megosztasz egy kis klipet a két sávból, és akkor nem találgatni kell tanácsadással.
debil9b0

User pontszáma: 195
Hozzászólás: 2

Törzsasztal tag

#2431. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 22. 23:54Válasz a(z) # 170372 hozzászólásra: | Válasz erre

1.
spektrum analyzerrel ha megnézed, hol keletkezik a csúcs, akkor nem kell agyonEQ-zni az egészet, csak fele-fele arányban mindkettőnél ott visszavenni.

2.
a masteren egy limiter, vagy egyéb dinamikaproci megoldhatja a gondodat.

3.
ilyenkor 95%-ban az van, hogy a két sáv nem is igazán illik egymáshoz, vagy rosszak a keverési-arányok, szal lehet, jobban megéri errefelé kapisgálni.
Sheever

#2430. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 22. 21:04Válasz erre

vagd meg 30-40Hz nel.egy probat meger.
SC

#2429. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 22. 20:12Válasz erre

Szóval lenne egy kérdésem:

Van esetemben egy dobocska, és írtam hozzá egy szép basszust. A gondom az, hogy amikor egyszerre szól a kettő az egész eléggé túlvezérlődik, legalább 2 - 3dB-t. Hogyan lehetne megbékíteni őket? Nem szeretnék egyik hangtól se megválni, és szét EQ-zni őket. Az biztos hogy a mély frekik miatt vezérlődik túl. Esetleg lehetne valahogyan olyat csinálni (talán sidechainel) hogy amikor megszólal a dob, szűr a basszus mély frekiéből egy keveset? Valaki segítene nekem? Milyen pluginekkel lehet ezt megvalósítani?
SC

#2428. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 22. 20:07Válasz erre

Nekem is van egy minimális alap zaj. De különösebb gondot nem okoz :) Ha az összes eszközöd egy hálózati dugóból megy, akkor nemigazán lehet hurok. De próbáld meg azt, hogy csak a hangkari bemenetén kösd be a földet.
Tetsuo

#2427. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 22. 02:15Válasz erre

Koszi mindenkinek, szal elvileg minden jo, csak kis alapzaj van.. :)
Szerintem a 0404es hangkari eloerositoje, vagy vmi hurok a ludas esetleg ennyit tud a sytem..
Tetsuo

#2426. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 19. 13:42Válasz a(z) # 170182 hozzászólásra: | Válasz erre

Háát :), az E-MU 0404 recseg-ropog, hajlik a muanyag socket rajta rendesen.. ha kicsit erosebben probalom. A dobgepen keresztul elvileg megoldottam, viszont meg frissitenem kell a 2008as op. rendszert.
Egybol felrakhatom a legujabbat, vagy vegig kell telepitgetni?
Na jo gondolom, h csak legujabbat, dehat fura dolgok vannak.. :S :)

Igazabol az eddigi problemak az E-MU billentyuzettel voltak, vagyis nem ugy kell elmenteni a csati beallitast, ahogy a manualban van, hanem kicsit mashogy..

A Blofeld melle adott D Pole milyen minosegu a Cubase 5 v mas szuroihez kepest?
SC

#2425. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 19. 11:00Válasz a(z) # 170134 hozzászólásra: | Válasz erre

Ezzel én is így voltam először, legalábbis azt hittem, de csak annyi volt a probléma hogy jóóó erősen kellet beledugni :D Ha 5DIN-es a kábel nem lehet gond.

A Blofeldet elég hülyén ismeri fel a win, de letölthető egy ini fájl, és szépen felrakja. Innen letölthető: http://www.waldorfmusic.de/en/downloads?relPath=blofeld/Tools

Innen pedig lecsípheted a frissítéseket: http://www.waldorfmusic.de/en/downloads?relPath=blofeld/system

én egy wmp-rel frissítettem...csak kikellet kapcsolni az ismétlést. (amúgy tökjó hogy egy bajuszos koma jelenik meg frissítéskor :D)

A Blofeld Globál setupjában pedig kiválaszthatod az adott midi csatit is (meg a control-t stb). De nekem ezaz egy szintim van, így nem nagyon van probléma.

Haasz Andras

Haasz Andras elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

Törzsasztal tag

#2424. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 18. 16:31Válasz erre

Túl van. Windowson se bonyolult. OFF: Viszontdeellenben én Mac-en szoptam az XT-vel, mert nem találtam olyan USB-Hubot (tudom, a te Dicotád csont nélkül, de olyan nincs több :P), amivel hajlandó lenne működni a Motu. Win alatt meg bármivel. (Bár ott meg nyilván lötyög a timing.. XD)
NeoC

NeoC elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 326

Törzsasztal tag

#2423. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 18. 15:36Válasz erre

Hja. Csak éppen a MOTU installja plágendpléj Mac-en, míg a leírásban 10 oldal PC-n.....:D

Bár lehet, hogy csak túl van misztifikálva, sosem próbáltam PC-n.
Haasz Andras

Törzsasztal tag

#2422. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 18. 15:28Válasz a(z) # 170145 hozzászólásra: | Válasz erre

Nem kell ehhez Mac, ha van egy jó patchbay (Motu Midi Express XT), akkor pont olyan egyszerű Wines PC-n is.
NeoC

Törzsasztal tag

#2421. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 18. 15:19Válasz erre

Ja, és üdv a vasak világában.....D

Innentől jönnek a midi patchbay-ek, kábelrengetegek, vezérlési tervek, kötési sorrendek, midi konfigurálás, stb....:)))

Aztán rá fogsz jönni, hogy na, igen, erre tényleg már egy MAC-kell.... Mert azon ez egyszerű, míg PC-n totál szopás már egy PB felkonfigurálás is. Mindjárt berakok egy képet a naplómba, csak azért hogy látható legyen, hogy egy MAC-en milyen egyszerű ez OSX szinten.
NeoC

Törzsasztal tag

#2420. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 18. 15:16Válasz erre

Csak mezei tesztként azért kipróbálhatod az USB-t is a Blofin, amíg nincs többsávos mid osztód. Nem annyira gáz azért az, csak egy kicsit instabil.
NeoC

Törzsasztal tag

#2419. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 18. 15:14Válasz erre

A Machine Drum-ban állitsd a transmit csatornát a kívánt Blofeld sávra. Ha az MD reagál mindenre, akkor az viszont Omni-ban van, azért nem korlátozza magát az 1-4-re.

De ez a fűzögetés sosem jó megoldás, kellene neked egy midi patchbay.
Tetsuo

#2418. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 18. 13:59Válasz erre

Ja, es a Blofeld, nem reagal abszolute semmi MIDI jelre, bar lehet, hogy a Machindrum "thru"-n nem jon ki.. Á dunno. :S
Tetsuo

#2417. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 18. 13:58Válasz erre

A friss Blofeldem hangjat meg nem hallottam. :(
A MIDI Neutrik femdugojat nem tudom bedugni az E-MU hangkarimba es az E-MU billentyuzetbe, a Klotz muanyag MIDI dugoja pedig a Blofeldbe nem illeszkedik (nem lehet melyen bedugni).
A Machindrum "thru" kimeneten oke az osszekotes, viszont a MIDI beallitasokkal gebasz van (mar megint). Az E-MU billentyuzeten beallitott 5os csatornara reagal a Machindrum is, pedig azon az 1-4csatorna tartomany van beallitva.
A Cubaseben sem minden ugy jelenik meg, ahogy vartam.. :(

Anyway, most megyek dolgozni.. szerintem ejjel nem alszok.
(Az USB connect az szar, azt vagom..)
snaper

snaper elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 46

#2416. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 17. 17:30Válasz erre

Kipróbálom, addig is ment a PONT!
Dave

Hozzászólás: 2

#2415. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 17. 15:56Válasz erre

A jackeknek általában a csúcsa szakad bele, és kijön a jack vége aminek két kis kampó van a végén. Szóval a tipnek meg lyuk van az alján, oda megy bele a 2 kampó. egy hosszabb vékony csavart bele lehet hajtani a tipbe és kirántani az egészet.
snaper

snaper elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 46

#2414. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 17. 12:13Válasz a(z) # 170055 hozzászólásra: | Válasz erre

Ezt kifejtenéd, mert nekem konkrétan egy ilyen rca-6,3as alakító szakadt bele a fostex keverőmbe és egy csati mínusz, és pont az hiányzik :D
Dave

#2413. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 17. 10:13Válasz a(z) # 170050 hozzászólásra: | Válasz erre

Ha beszakad a tip, egyszerűen belecsavarsz egy hosszabb csavart, és ki tudod húzni,nekem jack átalakitók szoktak szétesni a fejhallgatóerősitőmbe, de nincs dráma.
T. Attila

T. Attila elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 33

#2412. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 17. 08:19Válasz a(z) # 170047 hozzászólásra: | Válasz erre

Saját magam szoktam összerakni a kábeleimet. Ugyan nem tudom, hogy milyen márkájú a kábel, de eddig meg voltam elégedve vele. Mivel ahol élek, nem lehet Neutrik dugókat szerezni (50km-t kéne utaznom értük), ezért egy kicsit olcsóbb, de szintén jó minőségű dugókat használok.
Ilyet: http://tiny.cc/1JjWT
SC

#2411. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 17. 08:15Válasz erre

Azt a párezer forintos ráfordítást szerintem megéri, mint minőségileg, mint megbízhatóságilag.
SC

#2410. sorszámú hozzászólás, 2010. 03. 17. 08:13Válasz erre

Ja hát igen,
Nehogy úgy járjatok mint én egy gagyi TRS dugóval, aminek a Tip része bennemaradt az eszközben...És voltam olyan figyelmes, hogy elkezdtem beledugni egy másik kábelt...Majdnem katasztrófa lett a vége.
Szerintem érdemes Neutrik dugókat használni, én is olyat csináltattam 2 m-es jóminőségű kábellel, és még picit sok is... :)

201-250 hozzászólás (a(z) 2659-ból)

<< | < | ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | > | >>

ADAM | AEA | AKG | AMS-NEVE | Ableton | Access | Akai | Alesis | Allen & Heath | Apogee | Apple | Argosy | Audio Ease | Audio Technica | Auralex | Avalon Design | Behringer | Bespeco | Best Service | Beyerdynamic | Big Fish | Blackstar | Bluesky | Bomb Factory | Brace Audio | Brauner | Bricasti | Bryston | Buzz Audio | CME | Camel Audio | Casio | Celemony | Celestion | Chandler Limited | Charter Oak | Clavia | Clavia | Coleman Audio | Cranesong | Cwejman | DPA | Dave Smith Instruments | Digidesign | Dynaudio | E-Mu | EKS | ESP | East West | Echo | Edirol | Eventide | Evolution | Fatar | Fender | Focal Press | Focusrite | Future Retro | G-Force | GML | Genelec | HHB | Harman-Kardon | ILIO | JZ Microphones | JoeCo | KRK | Korg | Kurzweil | König & Meyer | Lexicon | Line6 | Little Labs | M-Audio | MC AudioLab | MCDSP | MESA Boogie | MFB | MOTU | Mackie | Manley | Marshall | Maselec | Metric Halo | MetroAmp | Miditech | Miditech | Moog | Music Lab | NHTPro | Native Instruments | Neumann | Neutrik | Novation | PMI | PRS | PSP | PinkNoiseStudio | PlanetWaves | Prism Sound | Pro Co | Quantec | R0DE | RJM Technology | RME | Radial Technologies | Randall | RetroMedia | Rob Papen | Roland | Royer | Rupert Neve Designs | SM Pro Audio | SPL | SSL | Samson | Scarbee | Sennheiser | Shure | Sibelius Group | Sonic | Sonic Implants | Sony | Sound Arts | Soundcraft | Spectrasonics | Stanton | Steinberg | Studio Electronics | Suhr | Summit Audio | Synthogy | TC Electronic | THD Electronics | Tapco | Tascam | Technics | Telefunken USA | Toon Track | Tubetech | Ueberschall | Ultimate | Universal Audio | Vestax | Vox | Waldorf | Waves | Weiss | Yamaha | Zero-G | Zoom 

Levél nekünk
  Elérhetőségünk (+térkép)

:: Üres kosár
  :: Szerződési feltételek
  :: Részletfizetési lehetőség

Legfrissebb naplók

09. 06.
(20:05)
G.t. naplója
09. 06.
(00:50)
Audity naplója