Absolute :: Community :: Fórum :: Haladók/profik fóruma : Apró- cseprő kérdések

Még nem léptél be. A fórumban téma létrehozásához, témához való hozzászóláshoz, zenék feltöltéséhez és a bemutatkozó oldal használatához be kell lépned (ezt a jobb oldali menüben teheted meg). Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, akkor REGISZTRÁLJ MOST! A regisztráció gyors, és amennyiben a sütik engedélyezve vannak a böngésződben, akkor csak egyszer kell belépned, később ha behívod az oldalt, akkor már automatikusan be leszel jelentkezve.

301-350 hozzászólás (a(z) 2659-ból) sorrendben << | < | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | > | >>
FelhasználóHozzászólás
Tere

Tere elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 142
Hozzászólás: N/A

#2359. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 28. 20:00Válasz erre

Keresek Athlon 3200+, socket A-s procit. Ha vkinek van esetleg... nem akartam az apróba, mert sztem a keres rovatot senki nem nézi. :)
T. Attila

T. Attila elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 33

#2358. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 23. 01:32Válasz a(z) # 168725 hozzászólásra: | Válasz erre

A kapcsolóüzemű tápok közül szinte mindegyik jó lesz (ha a fesztülség rendben van), mivel ott még a transzformátor előtt egyenirányítva van a feszültség, majd újra megszaggatva, csak nem 50 vagy 60Hz-en, hanem sokkal magasabb frekvencián. (ezért elég oda a kisebb méretű trafó). Ugyanúgy a normál trafós cuccoknál sem lehet gond.

Csak az olyan cuccokkal lehet gáz, ahol fontos, hogy 60 Hz-et kapjon a táp. (pl. Hammond orgona, butább elektronikus órák, amik a másodperc jelet a hálózati freki leosztásával állítják elő, stb...)
Tetsuo

Tetsuo elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 7

#2357. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 23. 01:02Válasz a(z) # 168704 hozzászólásra: | Válasz erre

A 7en kiprobalom.. szal nem nyul hozza a videohoz, csak a hanghoz?
Tetsuo

#2356. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 23. 01:01Válasz a(z) # 168725 hozzászólásra: | Válasz erre

Ha a frekvencia is ok neki, akkor radughatod (atalakitoval, mert fizikailag mas a dugalj).
USA freki: 60Hz.
EU freki: 50Hz.
Ma mar sok keszulek "birja" mind2t.
Balázs

Balázs elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 2

#2355. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 22. 21:49Válasz erre

Szerintetek ha amerikából hozatok vmit, és az elektromos kábel bemenete fölé az van írva, h 100-240v, akkor itt is egy az egybe rá tom csatlakoztatni az elektromos hálózatra?
comp

comp elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 136

#2354. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 22. 11:34Válasz erre

Ugyanezzel érdemes átkonvertálni a videót és leméretezni 25%-ra mondjuk ha cubase-ban kényelmesen szeretnéd látni.
comp

Hozzászólás: 1

#2353. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 22. 11:32Válasz a(z) # 168688 hozzászólásra: | Válasz erre

VirtualDub, ingyenes.
főr gábor

főr gábor elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 4

Törzsasztal tag

#2352. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 22. 06:39Válasz erre

sony vegas?
Tetsuo

#2351. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 21. 22:19Válasz erre

Mivel tudom leszedni a hangsavot egy videorol, majd hozzaadni annak modositott valtozatat, úgy, h a video minosege ne valtozzon?
Plusz, milyen progival tudom szinkronizalni a hangot a videohoz hangeditalas kozben? Ez utobbi lehet a Cubase? (Az lenne a legjobb, bar szvsz nem kezeli a divx-eket es gondolom ez az.)

A video codec: DX50
Az audio codec: mpga
A fajl .avi kiterjesztesu.

Koszonom.
RPD

RPD elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: N/A

#2350. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 17. 18:06Válasz a(z) # 168371 hozzászólásra: | Válasz erre

Köszönöm!Kiindulásnak jó lesz, úgyis ableton-t használok.
Szabolcs

Szabolcs elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 64

Törzsasztal tag

#2349. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 17. 06:34Válasz erre

Ez egy Live Projectteszt, ezt nézegessd végig, itt van mindenféle konfig.

http://forum.ableton.com/viewtopic.php?f=1&t=111880&p=1081925&hilit=+test#p1081925
Isten Nyila

Isten Nyila elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 197

Törzsasztal tag

#2348. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 23:23Válasz erre

Én tudok ajánlani egy garantáltan korrekt, (emberileg, szakmailag) megbízható fogorvost, csak az a baja, hogy ő Baján van... :D
Isten Nyila

Törzsasztal tag

#2347. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 23:21Válasz a(z) # 168357 hozzászólásra: | Válasz erre

"Azt viszont nem vagom,hogy a szoftok tesznek -e kulonbseget 2 vagy 4 mag kozott.Es ezt,hogyan tudnam megfejteni/ellenorizni."

Hát úgy, hogy elindítod, aztán figyeled, hogy melyik magot meddig terheli... ;-))
Isten Nyila

Törzsasztal tag

#2346. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 23:20Válasz a(z) # 168349 hozzászólásra: | Válasz erre

Elvileg, és általánosságban véve, a lényegi különbség a single- és a multi-processing közt van. Amelyik szoftver fel van készítve a többszálas futásvégrehajtásra, az nemcsak kétfelé, de nagy eséllyel négyfelé (vagy - elvileg - akárhányfelé) is szét tudja osztani a processz-szálakat, ha a környezete engedi (amelyik meg nincsen, az csak egy szálon fut, és kész). Nyilván persze vannak ennek korlátai valahol, és kivétel is van (meg ez valójában nem is ilyen egyszerű...), de kábé ebből lehet kiindulni alapesetben.

Ámde még ha éppen olyan lenne az az alkalmazás, amit használsz, hogy nem tudja kihasználni mind a négy magot, akkor is van értelme, hiszen abban az esetben, ha valami más is fut még mellette (ami lehet egy másik program is, vagy akár éppúgy magának az op-rendszernek a háttérszolgáltatásai stb.), akkor máris tudnak más-más magon futni ezek egyenként, és nem (annyira) konkurrálnak egymással.

Ugyanakkor, ha a CPU összesített teljesítményét nézzük mindenestül, cakkumpakk, akkor viszont akadnak még olyan erős kétmagos procik is, amelyek túlteljesítenek egy-egy négymagost... Ehhez pedig egy-egy konkrét, pontos típust kéne összemérni egymással, a megfelelő benchmarkokat használva. (Sok-sok ilyen teszt van, interneten kutassál!)
dns

dns elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 53

#2345. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 21:26Válasz erre

A Liveban is van Multiprocessor support de alapertelmezetkent nincs bekapcsolva.Tehat keresni kell es be kell kapcsolni.Illetve a VSTi -kben is szokott lenni Multicore kapcs(pl.EMU X) es ott is mint opcio van megadva tehat kulon bekell allitani.Azt viszont nem vagom,hogy a szoftok tesznek -e kulonbseget 2 vagy 4 mag kozott.Es ezt,hogyan tudnam megfejteni/ellenorizni.Lehet a manualokban levan irva.
(csak elkenne jutnom odaig,hogy bele olvassak...)
Haasz Andras

Haasz Andras elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 160

Törzsasztal tag

#2344. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 21:09Válasz a(z) # 168349 hozzászólásra: | Válasz erre

Ez az adott alkalmazástól függ. T.i. hogy tud-e több szálon futni.
A Sonar6 pl még nem, de a Sonar8 már ki tudja használni mind a 4 magot.
RPD

RPD elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: N/A

#2343. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 20:34Válasz erre

Kíváncsi lennék szerintetek melyik proci a jobb daw-ra?A duo vagy a quadcore?
valveconductor

User pontszáma: 109

#2342. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 19:23Válasz erre

Azért Budapesten is vannak jó fogorvosok.
Én úgy járok az egyikhez, mint haza (mivelhogy a hites feleségem)!
dns

#2341. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 17:16Válasz a(z) # 168332 hozzászólásra: | Válasz erre

Akkor PT.Hajra.A lenyeg ugyis az hogy megoldja a feladatot nem pedig,
hogy szuper highend 90.0 as szoft legyen.Legalabbis a mi szintunkon nem kell sztenderdekben gondolkodni bar a PT az tehat maris helyben vagyunk.:D

OFF:

Amugy meg Angliaban jarok fogorvoshoz(mivel ott elek) es barmilyen hihetetlen(vagy nem) de egy magyar fogorvoshoz regisztraltam be.Tudtom nelkul!Teljesen jofej es profinak tunik ez volt a masodik alakalom.

ON.
snaper

snaper elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 46

#2340. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 15:55Válasz erre

Nem fogászhogy mégy te hanem henteshez barátom :D
Az itthoni fogászok hentesek...és kb. mind azzal indít mikor kitátod a szád : "Ezt a szar munkát meg ki csinálta?"

Bejövős a PT. Meg elég is.
És sokkal stabilabban megy így hogy hozzávaló vassal van hajtva az audió része.

(Legalábbis Logic is jobban szereti az Emagic karikat, meg a DP is MOTU cuccokat, stb...)
dns

#2339. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 15:42Válasz a(z) # 168329 hozzászólásra: | Válasz erre

Ja ez igaz.Bocsanat.Dezinformalok..
De azert kivancsi lettem a Launchpadhoz milyen szoftot adnak.
dns

#2338. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 15:31Válasz a(z) # 168302 hozzászólásra: | Válasz erre

Ertem en amugy is.;D

Meg ez mar csak kotekedes ne is vedd komolyan...(fogaszhoz megyek valamivel csillapitanom kell az izgalmakat...)

De akkor is azert szivesen osszevetnem a PT 6.4 et
stabiltas/hasznalhatosag/felh.baratsag szempontjabol az emlitett DAW-okkal.Szerintem a Reapernek tudnia kell azt amit a PT6.4 tud.
Legalabbis ami neked kell belole: "(3 hangszer vezérlése, és egyben felvétel)"
Szabolcs

Szabolcs elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 64

Törzsasztal tag

#2337. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 15:26Válasz a(z) # 168327 hozzászólásra: | Válasz erre

Hellohallo!
Egyszer már kitárgyaltuk, h van Lite is és azt adják ingyé, nem a Le-t.
Nekem is van 2 Liteom, de nem upgradelhetek.
Az Intro előtti Live 7Le 36e ft volt.
dns

#2336. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 15:15Válasz a(z) # 168320 hozzászólásra: | Válasz erre

Erre gondoltam En itt:

http://www.dnsdobai.com/freeupgrade.jpg

(probaltam,probaltam de ennel csunyabban nem tudtam kijelolni.)
Oscar

User pontszáma: 32

#2335. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 14:38Válasz a(z) # 168322 hozzászólásra: | Válasz erre

"most megvan nekem 30-ből a Digi001, hivatalos 6.4-es PT-vel"

Csak aztán megjöjjön! ;)
Oscar

#2334. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 14:37Válasz a(z) # 168298 hozzászólásra: | Válasz erre

Ezt nem tudom, csak rémlik, hogy valamilyen régebbi MAC-je van ...
snaper

#2333. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 14:22Válasz erre

Jó lesz a PT.
Live nem kell.
Reapert néztem, de az is elég gyerek cipőben jár még egy PT vagy Logic-hoz képest.

Plussz ebben a spéci esetben most megvan nekem 30-ből a Digi001, hivatalos 6.4-es PT-vel, ugyanennyiért feleannyi kimenetet se kapok, meg ugye nem teljes szoftvert.
Haasz Andras

Haasz Andras elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 160

Törzsasztal tag

#2332. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 13:56Válasz a(z) # 168318 hozzászólásra: | Válasz erre

"Raadasul az Intro-t ugyanugy megkapnad ingye ha egy Live LE -rol upgradelsz" - ezt nem értem. Kifejtenéd? ;-)
dns

#2331. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 13:45Válasz a(z) # 168302 hozzászólásra: | Válasz erre

Na nehogyma sok legyen 60$(Reaper) vagy 99euro(LiveIntro) egy naprakesz szoftverert.Raadasul az Intro-t ugyanugy megkapnad ingye ha egy Live LE -rol upgradelsz.Azt meg hozzad vagjak uton-utfelen valami HW-val.
De te tudod.
snaper

#2330. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 11:14Válasz erre

Közben meglett, megnéztem és pont elég lenne :D

Azért PT, mert így hangkártyával együtt kapok legál szoftvert.
Am. Digi 001 lett a vége, PT 6.4-el. Az arra amire nekem kell (3 hangszer vezérlése, és egyben felvétel), arra tökéletes lesz.

bensm

bensm elősorban PC felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 255

Törzsasztal tag

#2329. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 10:39Válasz a(z) # 168293 hozzászólásra: | Válasz erre

... ŐŐŐ .... szerintem nem OS9 alatt szeretné használni a ProToolst, csak arra létezett FREE, ezért kérdezett rá erre...

Oscar

#2328. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 10:29Válasz a(z) # 168280 hozzászólásra: | Válasz erre

De írta, hogy OS 9 alatt szeretné ...
Dragon Tamás

Dragon Tamás elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 77

Törzsasztal tag

#2327. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 09:12Válasz erre

Sajnos pro toolst csak olyan helyen tudsz próbálgatni, ahol van, mert demó nincs belőle. Vagy valakinél, vagy a forgalmazónál gondolom lehet erre lehetőség.
NeoC

NeoC elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 326

Törzsasztal tag

#2326. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 08:51Válasz erre

És miért akarod a lodzsikot lecserélni?
dns

#2325. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 08:24Válasz erre

Snaper,

miert PT? Reaper vagy a LIVE szoba se johet?
bensm

bensm elősorban PC felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 255

Törzsasztal tag

#2324. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 07:33Válasz a(z) # 168162 hozzászólásra: | Válasz erre

Snaper,

ama bizonyos free verzió olyan messze van a jelenlegi 8-astól, (de még a 7-estől is), hogy többet árt, mint használ, ha kipróbálod.

Nagyjából mintha a Cubase SX1 alapján szeretnéd eldönteni, hogy jó-e neked a Cubase 5 ( az új ;) ezt a hülye verzió számozást miért találták ki... )
F.o.N

F.o.N elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 11

Törzsasztal tag

#2323. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 00:38Válasz erre

Voltak nekem pl olyan potik, amik elejében nehezebben tekerődtek (nem azok, amiknek úgy is kell) és idővel persze meglazultak, hiszen műanyagból van. Lehet h csak ilyen egyszerű megoldás. De ha sürgős, próbáld úgy - sűrített levegővel.
dsr

#2322. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 16. 00:23Válasz erre

Hát csak simán üzleteltem egyet. :)
Ezeken inkább az érződik, hogy száraz vagy én nem is tudom. Ezért gondoltam valami kenésre. Csak nem akarok nekiesni minden vacakkal..
F.o.N

F.o.N elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 11

Törzsasztal tag

#2321. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 15. 23:58Válasz a(z) # 168271 hozzászólásra: | Válasz erre

Hogy érted a "beújítást"? Az enyémeim pedig kezdettől fogva túl könnyen.
Mondanám h sűrített levegő, de lehet többet árt, mint használ.
dsr

#2320. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 15. 23:37Válasz erre

Hali! Beújítottam egy x-stationt, és a tolópotik nagyon nehezen mozognak. Van erre valami spéci szer? Vagy marad a műszerolaj/wd40/kontakt spré? Esetleg ilyen ratyik a potik benne? Szerintem simábban kéne siklania. Valaki találkozott már ilyennel?
Köszi! D
snaper

#2319. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 13. 09:19Válasz erre

Sziasztok!

Létezett annó egy FREE verzió a Pro Tools szoftverből OS9 alá...
Mivel én most erősen gondolkodom a váltáson, szeretném megnézni, de ez meg már nem elérhető.
A komolyabb verziókból meg a demók is csak PT hardware-el indulnak (ha vannak egyáltalán demó verziók...)

Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek archíban megvan-e a telepítő OS9 alá, és ha igen meg tudná-e osztani velem, mivel szeretném becsekkolni a progit.

Köszike előre is!
SC

SC elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 4

#2318. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 11. 11:26Válasz erre

A Blofeld Cubase patchname scriptset miért nemtudom kiválasztani a cubase 5ben? Pedig elvileg jóhelyre másoltam...
A másik: A Blofeld sysex fájlt, hogy tudom benyitni a cubaseben?
comp

#2317. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 10. 22:01Válasz a(z) # 167985 hozzászólásra: | Válasz erre

http://www.hangszertokkeszites.hu
Gregoryus

Gregoryus elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 91

Törzsasztal tag

#2316. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 10. 16:44Válasz a(z) # 167994 hozzászólásra: | Válasz erre

Köszi!
MidiTom

MidiTom elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 78

Törzsasztal tag

#2315. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 10. 16:40Válasz a(z) # 167985 hozzászólásra: | Válasz erre

Gregorius:
http://veiger.hu/
Nord72

Nord72 elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 27

#2314. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 10. 16:24Válasz a(z) # 167923 hozzászólásra: | Válasz erre

Köszi ez hasznos infó erre élből én is adtam egy pontot.
Cserfalvi Töfi Zoltán

Cserfalvi Töfi Zoltán elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 204

Törzsasztal tag

#2313. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 10. 16:17Válasz erre

Szolnokon tudok.
Gregoryus

Gregoryus elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 91

Törzsasztal tag

#2312. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 10. 15:57Válasz erre

Sziasztok!

Nem tud valaki egy jó hangszertok készítőt, aki dolgozik egyedi elképzelések szerint, egyedi méretek alapján?
A félreértések elkerülése végedt nem safecase rack-re van szükségem, hanem sima "vászon" tokra, amit gyalogszerrel is a vállamra akaszthatok.
grema

grema elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 10

#2311. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 09. 22:19Válasz a(z) # 167950 hozzászólásra: | Válasz erre

Köszönöm! Asszem megpróbálom.
NeoC

NeoC elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 326

Törzsasztal tag

#2310. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 09. 22:05Válasz erre

Igen, szűr is. Az gyakorlatilag egy korrekt UPS, csak éppen az akkuk nélkül.

301-350 hozzászólás (a(z) 2659-ból)

<< | < | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | > | >>

ADAM | AEA | AKG | AMS-NEVE | Ableton | Access | Akai | Alesis | Allen & Heath | Apogee | Apple | Argosy | Audio Ease | Audio Technica | Auralex | Avalon Design | Behringer | Bespeco | Best Service | Beyerdynamic | Big Fish | Blackstar | Bluesky | Bomb Factory | Brace Audio | Brauner | Bricasti | Bryston | Buzz Audio | CME | Camel Audio | Casio | Celemony | Celestion | Chandler Limited | Charter Oak | Clavia | Clavia | Coleman Audio | Cranesong | Cwejman | DPA | Dave Smith Instruments | Digidesign | Dynaudio | E-Mu | EKS | ESP | East West | Echo | Edirol | Eventide | Evolution | Fatar | Fender | Focal Press | Focusrite | Future Retro | G-Force | GML | Genelec | HHB | Harman-Kardon | ILIO | JZ Microphones | JoeCo | KRK | Korg | Kurzweil | König & Meyer | Lexicon | Line6 | Little Labs | M-Audio | MC AudioLab | MCDSP | MESA Boogie | MFB | MOTU | Mackie | Manley | Marshall | Maselec | Metric Halo | MetroAmp | Miditech | Miditech | Moog | Music Lab | NHTPro | Native Instruments | Neumann | Neutrik | Novation | PMI | PRS | PSP | PinkNoiseStudio | PlanetWaves | Prism Sound | Pro Co | Quantec | R0DE | RJM Technology | RME | Radial Technologies | Randall | RetroMedia | Rob Papen | Roland | Royer | Rupert Neve Designs | SM Pro Audio | SPL | SSL | Samson | Scarbee | Sennheiser | Shure | Sibelius Group | Sonic | Sonic Implants | Sony | Sound Arts | Soundcraft | Spectrasonics | Stanton | Steinberg | Studio Electronics | Suhr | Summit Audio | Synthogy | TC Electronic | THD Electronics | Tapco | Tascam | Technics | Telefunken USA | Toon Track | Tubetech | Ueberschall | Ultimate | Universal Audio | Vestax | Vox | Waldorf | Waves | Weiss | Yamaha | Zero-G | Zoom 

Levél nekünk
  Elérhetőségünk (+térkép)

:: Üres kosár
  :: Szerződési feltételek
  :: Részletfizetési lehetőség

Legfrissebb naplók

09. 06.
(20:05)
G.t. naplója
09. 06.
(00:50)
Audity naplója