Absolute :: Community :: Fórum :: Haladók/profik fóruma : Apró- cseprő kérdések

Még nem léptél be. A fórumban téma létrehozásához, témához való hozzászóláshoz, zenék feltöltéséhez és a bemutatkozó oldal használatához be kell lépned (ezt a jobb oldali menüben teheted meg). Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, akkor REGISZTRÁLJ MOST! A regisztráció gyors, és amennyiben a sütik engedélyezve vannak a böngésződben, akkor csak egyszer kell belépned, később ha behívod az oldalt, akkor már automatikusan be leszel jelentkezve.

1-50 hozzászólás (a(z) 2297-ból) sorrendben 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | > | >>
FelhasználóHozzászólás
T. Attila

T. Attila elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 28
Hozzászólás: N/A

#2297. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 09. 08:18Válasz a(z) # 167892 hozzászólásra: | Válasz erre

Magyarországon igen :) Szlovákiában gond lesz, mivel ilyen aljzatok vannak: http://zoology.fns.uniba.sk/faeu/images/zastrcka.gif :)
NeoC

NeoC elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 308

Törzsasztal tag

#2296. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 09. 05:42Válasz erre

Néha az is megoldás lehet, ha a villásdugót megfordítva újra bedugjátok.
T. Attila

T. Attila elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

#2295. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 08. 23:15Válasz erre

Nekem a kábel TV hoz be földhurkot, ha a tunerbe bedugom az antennát. A monitorba (TV tuneres) dughatom, ott nem csinálja, de akkor meg ráz a Mac minim háza... Vettem egy galvanikus antenna leválasztót, azóta minden rendben.

Snaper, próbáld meg elvágni a Mac tápkábelén a földelést. Meg kéne szüntetnie a földhurkot, viszont életveszélyessé válik így bármit megfogni, ami a gépre van kötve. Nem ajánlom, de egy próbát megér. Leválasztótrafón keresztül már biztonságosabb egy fokkal a dolog.
Dave

User pontszáma: 15

#2294. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 08. 22:35Válasz a(z) # 167882 hozzászólásra: | Válasz erre

Nekem is ez van, a hűtő kompresszora is ezt csinálja, pedig van előtte zavarszűrős APC elosztó+szünetmentes. Van egy régi magyar EMG feszültségstabilizátorom azzal megszünik, de az meg rászór a gitárcuccra...
snaper

snaper elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 42

#2293. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 08. 22:34Válasz erre

De én nem is tudom.
A földhurok nem attól van hogy mondjuk egy X egység össze van kötve Y-nal, és mind a kettő egy "fázison" van?

Mert nekem egy konnektorba megy bele minden.

Semmi nem zajol csak a mac. Ezt írták róla, az appla is azt mondta földhurok keletkezhet, ha balanszolt pró kábellel van használva :(
grema

grema elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 7

#2292. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 08. 22:29Válasz erre

Nekem most, hogy a teljes lakás villamossági rendszerét teljesen áthuzalozták, új kapcsolók, új konnektorok stb, ha a szinten valaki le vagy felkapcsolja a villanyt(nem a lakásban, a szinten!) pukkan egyet a hangfal. Én is szívesen vennék némi jó tanácsot. Ezek a zavarszűrős elosztók nem érnek semmit?
snaper

#2291. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 08. 21:54Válasz erre

No megnéztem.
Nem csinálja.

Az erősítővel gerjedhet a rohadék...vagy valamivel ami rá van fűzve, mert ha nincs fizikai kapcsolat a két cucc között akkor nincs zaj...

DiBox?

Vagy mi a fene segítene?
Vennem kell hangkarit az nem kérdés, csak értitek :D ez mostmár qrvára b*ssza a csőrömet!
T. Attila

#2290. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 08. 13:51Válasz a(z) # 167802 hozzászólásra: | Válasz erre

Ha fejhallgatót kötsz közvetlenül az MDD kimenetére, akkor is csinálja? Ha igen, akkor a Conrados földhurok izolátor nem segít semmit. Ha nem, akkor az előbb említett ketyere nagyon sokat ront majd a hangon.
SC

SC elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 1

#2289. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 08. 09:02Válasz erre

Péntek délelőtt rendeltem egy Blofeldet, miért nem jött visszajelzés az e-mailemre a vásárlásról?
snaper

#2288. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 07. 21:13Válasz erre

Földhurok.

Régóta van ez a kimenő zajom az MDD G4-en, a lapi hangkarin.
Nem is érdekelt, mert eddig mindig volt valami alap PCI-os vagy USB-s karim, de most nincs és idegesít, hogy ha a 3 vinyómból az egyik (nem jöttem rá még melyik), nagyon pörög, akkor zúgás van...

(Nem is zúgás inkább egy rohadt lassú négyszügjel. rrrrrrrrrrrrrrrr, ezt lehet hallani halkan.)

Olvastam neten, hogy valami földhurok gond van ezeknél a gépeknél, és a kimeneten ezért jelenik meg a zaj.

Kérdésem, hogy ha netről szerzek ilyen Conrados földhurok izolátort, és betolom a gép meg a keverő közé akkor megszűnik ez a nem kívánt négszögjel?
NeoC

Törzsasztal tag

#2287. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 07. 13:38Válasz a(z) # 167766 hozzászólásra: | Válasz erre

Megnézem, köszi.
bjmatt

bjmatt elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 152

Törzsasztal tag

#2286. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 07. 11:39Válasz a(z) # 167759 hozzászólásra: | Válasz erre

Logicban régen voltak sysex faderek enviromentben, az nem lenne megoldás neked?
NeoC

Törzsasztal tag

#2285. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 07. 11:08Válasz a(z) # 167760 hozzászólásra: | Válasz erre

Nem. Midis, csak éppen sehol se találok hozzá CC vezérlő táblát.
F.o.N

F.o.N elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 10

Törzsasztal tag

#2284. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 07. 10:43Válasz a(z) # 167759 hozzászólásra: | Válasz erre

Milyen vasat értessz régebbi alatt? CV-set?
NeoC

Törzsasztal tag

#2283. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 07. 07:33Válasz erre

Lehet, hogy amatűr MIDI-s kérdés:

CC-t vezérelni egy DAW-al egyszerű kis mutatvány, viszont, ha valami régebbi vasról van szó, ott ilyen kódok váletlenül sincsenek megadva sehol (valszeg nem tudnak CC-t?), viszont van sysex tábla vagy implementation chart a manualban.

Meg lehet valahogy felelteni a sysex adatot CC adatnak? Létezik olyan MAC-es progi, ami a gépen végzett műveletet detektálja sysexben?
grema

#2282. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 01. 14:34Válasz a(z) # 167128 hozzászólásra: | Válasz erre

átnyálaztam már;)
Oscar

User pontszáma: 27

#2281. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 01. 14:30Válasz a(z) # 167127 hozzászólásra: | Válasz erre

Ez egy elég jó oldalnak tűnik Roland S-760 ügyben:

http://myweb.tiscali.co.uk/clouzeau/s760/
grema

#2280. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 01. 14:23Válasz a(z) # 167122 hozzászólásra: | Válasz erre

Azt nagyon szépen megköszönném! Majd kontaktolunk ezügyben. Igazából most kezdek bele ebbe a sampler témába, ma megyek tv tunert venni, vagy valami mikro tv-t hogy tudjam működtetni az S-760at, mert a digit-video bővítővel szerelve, csak monitorral/tv-vel lehet használni:D Kicsit furcsa még ez a fajta vinyo-cd-rom ilyen bementet, olyan kimenet stb dolog. de majd belejövök:D
Oscar

Hozzászólás: 1

#2279. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 01. 13:56Válasz a(z) # 167122 hozzászólásra: | Válasz erre

W98 alatt nekem ment jól a SCSI kapcsolat (ADAPTEC alaplapi vezérlő, Yamaha A3k, EMU E5000 Ultra), ment a SCSI dump oda vissza több programról, még Yamaha sample CD-t is tudtam írni próbaképpen 1 Volume-ból (SCSI CD-íróval persze). XP-n még nem próbáltam (lásd "Never touch a running system!" ;)
G.t.

G.t. elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 19

Törzsasztal tag

#2278. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 01. 13:39Válasz a(z) # 167110 hozzászólásra: | Válasz erre

Valóban próbálkoztam vele. Odáig eljutottam, hogy XP alatt új hardverként látszott a sampler, de az editor programokkal már nem tudtam hozzáférni, se Sound Forge-al, se a Yamahás spec programokkal. A Yahoo-s Yamaha Axxx sampleres levlistán többen is írták, hogy ők se tudták összehozni a dolgot Win XP alatt. Nem olvastam, hogy 98-alatt próbálták-e. Sokaknak még SCSI kártyával sem ment XP alatt. (Nálam notebook van, úgyhogy a SCSI kártya nem játszik.)
Esetleg azt fel tudom ajánlani grema kollégának, hogy odadom neki kölcsönbe a SCSI USB átalakítómat, hogy próbálkozzon vele, aztán, ha esetleg megy a dolog, akkor megegyzeünk hogy mibe fog neki kerülni a cucc. :)
Oscar

#2277. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 01. 13:35Válasz a(z) # 167000 hozzászólásra: | Válasz erre

Az átalakítós témák a régi sampler SCSI-k esetében nem nagyon működnek, natív SCSI cuccokat szeretik. Ha van IDE port a samplerben (EMU Ultrák, Yamaha A4k/5k, talán az újabb Akaik) akkor ezek az IDE/CF stb. átalakítók működőképesek lehetnek.

Én keresnék a helyedben (v. csináltatnék,v. lomiznék) használtan egy 1U-s racket amiben elfér egy SCSI CD-ROM és 1 v. 2 kisebb SCSI vinyó (és egy tápegység, mondjuk ez 2U-ban jóval egyszerűbb/gyakoribb). Így ha fellépsz vele és lehalna a vinyó (és persze előtte kiírtad a cuccaidat CD-re/gyakorlatilag saját sample CD-t készítettél/) akkor még mindig tudsz vészmegoldásként tölteni CD-ről.
T. Attila

#2276. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 01. 12:23Válasz a(z) # 167000 hozzászólásra: | Válasz erre

A SCSI - USB átalakító + sampler kombináció felejtős, nem működik. G.t. fórumtag próbálta ki egy Yamaha A3000-rel, de nem ment neki. Inkább vegyél az asztali PC-be egy SCSI vezérlőt, és egy külső SCSI vinyót és akkor a PC-ből át tudod tölteni a mintákat a samplerbe, amiről majd mentesz a vinyóra...
grema

#2275. sorszámú hozzászólás, 2010. 02. 01. 12:05Válasz erre

Olvasom a pioneer EFX-1000 effektproci specifikációit: 24bit/96kHz mintavételezés, 32bit jelfeldolgozás. Ennek van is valami értelme, tehát dob valamit a cuccon, vagy inkább csak parasztvakítás kategória?
comp

comp elősorban PC felhasználó, ismeretlen operációs rendszert használ.

User pontszáma: 117

#2274. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 31. 17:28Válasz a(z) # 167002 hozzászólásra: | Válasz erre

Létezik IDE kábelre dugható flash drive is.
snaper

#2273. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 31. 16:27Válasz erre

SCSI-IDE átalakító, és aztán egy FDD helyére rakható CF olvaso talán...

Vagy ZIP drive :S
grema

#2272. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 31. 16:15Válasz erre

Lehet, hogy ez már lerágott csont, csak nem néztem szét kellően a fórumon, akkor bocs... Csak viszonylag új még ez a sampler téma nekem.
grema

#2271. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 31. 16:13Válasz erre

Samplermágusoktól érdeklődnék, hogy van e valakinek valami tapasztalata SCSI-USB átalakítókábellel kapcsolatban. Tud e így működni a gép sample háttértárként? Esetleg van e valamiféle alternatívája a régi SCSI megoldásoknak, pl valami memóriakártya olvasóval összedugni, vagy valami hasonló. Roland S-760asom van 1U magas és belső vinyó nem fér bele, viszont elképzelhető, hogy a jövőben liveozáshoz cipelném magammal, és nem akarnék bajlódni a batár nagy külső cuccokkal, ha nem muszáj.
R. István

R. István elősorban PC felhasználó, Linux operációs rendszert használ.

User pontszáma: N/A

#2270. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 30. 20:09Válasz a(z) # 166937 hozzászólásra: | Válasz erre

Egy spectrasonics omnisphere-rel történt, amiben van live mód, és szerintem amiatt működött a nanokeyjel.
Haasz Andras

Haasz Andras elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 148

Törzsasztal tag

#2269. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 30. 18:56Válasz a(z) # 166665 hozzászólásra: | Válasz erre

A nanokey-en ha a baloldali kék CC gombot benyomod, control módba vált, ilyenkor a billentyűk CC üzenetet küldenek ki. Be lehet programozni mindegyik billentyűt, hogy hányas control change-et küldjenek ki, illetve hogy mi legyen lenyomáskor ill. felengedéskor az adott control change értéke. Program change nem osztható ki, csak CC, és mindegyik bill. ugyanazon a midi channelen fog menni.

Szerintem az lehetett, hogy több layer volt beállítva az adott midi csatornára, és a nanokey billentyűivel mute-olta ill. engedélyezte az egyes layereket, így tudott kvázi hangszíneket váltani.
T. Attila

#2268. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 30. 18:37Válasz erre

Nincs mit! Nekem a C6 azért jött be, mert tud SDS-t is, ami kb. az egyetlen módja, hogy hangmintát küldjek az SY99-be.
NeoC

Törzsasztal tag

#2267. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 30. 17:47Válasz erre

Köszi, mindenkinek.
snaper

#2266. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 30. 17:23Válasz erre

NeoC, én a Sysex Librariant ajánlom, nekem nem jött be a C6...

http://www.snoize.com/SysExLibrarian/
T. Attila

#2265. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 30. 16:47Válasz erre

http://files.elektron.se/support/Elektron_C6_OSX_v1.3b.dmg
T. Attila

#2264. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 30. 16:46Válasz a(z) # 166692 hozzászólásra: | Válasz erre

Elektron C6
T. Attila

#2263. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 30. 16:46Válasz erre

A nagyobb teljesítményű táp soha sem baj.
Tere

Tere elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 126

#2262. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 30. 16:39Válasz erre

Be.
NeoC

Törzsasztal tag

#2261. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 30. 16:08Válasz erre

Egy tönkrement (szétpukkant...) 12V, 3.5A, 42VA-es adapter helyett be lehet rakni egy 12V, 5A, 75VA-as darabot? Elvileg nagyobb teljesítményű, tehát nem lehet gond....

De azért mondjon valami szaki áment....
NeoC

Törzsasztal tag

#2260. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 28. 05:59Válasz erre

Korábban már ajánlott itt valaki egy sysex transportert MAC-re. (főképp PC-seket dob ki a gúgli...) Megtenné, hogy ismét iderakja a linket?
R. István

R. István elősorban PC felhasználó, Linux operációs rendszert használ.

User pontszáma: N/A

#2259. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 27. 21:27Válasz erre

Sziasztok!

Nem tudom megfelelő helyre írom-e, de van egy kérdésem. Egy videóban láttam, hogy egy Korg Nanokey-jel vezéreltek egy Omnispheret egy laptopon úgy, hogy a Nanokey minden billentyűjéhez rendeltek egy presetet, tehát pl. a G hangot leütve a nagyobb szintin kórusokat játszott, az A-ra meg akusztikus gitárt. A Nanokeyjel csak a hangszíneket váltotta, egy nagyobb szintivel pedig a programot vezérelte. Ezt hogyan lehet beállítani? Minden szoftverrel működik, vagy csak az Omnisphererel? Mikre van szükség hozzá?
snaper

#2258. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 27. 19:45Válasz erre

Látom az ismeretlen plugin kérdésemre nem jött válasz. No nem baj.
Itt egy másik kérdés.

Itthon (vagy a közeli országokban, német, ostrák), hol lehetne olcsón, vagy legalábbis elfogadható áron kapni IDE-CF adaptert, de olyat amit a 3,5"-es FDD helyére be lehet rakni.

E-Mu samplerbe kellene, és azért kellene a beépíthető, hogy ne kelljen bontani a gépet ha bakcupolni vagy sampletranszferálni (úristen...) akarok, meg nekem nagy szalagkábelek se lógjanak ki hátul...

Mert ilyen 9-10 körül találtam, de csak egy típust, de sztem neten meg találtam már 4-5 körül is, csak nem járnak errefelé...

Tipp?
snaper

#2257. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 24. 21:06Válasz erre

Apró csepró kérdés...

A plugin demóim közt rátaláltam a PluginConspiracy pluginekre, és mikor be akartam őket vásárolni, láttam hogy eltűnt a cég...

Tud valaki erről valamit?
snaper

#2256. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 23. 23:41Válasz a(z) # 166346 hozzászólásra: | Válasz erre

Ment üzi!
Gregoryus

Gregoryus elősorban Macintosh felhasználó, MAC OS-X operációs rendszert használ.

User pontszáma: 76

Törzsasztal tag

#2255. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 23. 23:40Válasz a(z) # 166344 hozzászólásra: | Válasz erre

Van egy fölös Logic 7-em. Hardverkulcs, zizi, bambi, körhinta... :)
snaper

#2254. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 23. 23:04Válasz erre

Na zeneileg a teljes legalitás mellett döntöttem, legalábbis elindultam az úton...

Ami érdekelne...
Audio editor ami kezel plugineket és tud midi sample dump-ot.
Valami DAW, ami olcsó és jól lehet vele automatizálni.

És mindezt PPc mac-re :D
Sheever

Sheever elősorban PC felhasználó, Windows XP operációs rendszert használ.

User pontszáma: 112

#2253. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 23. 01:18Válasz erre

thx!
T. Attila

#2252. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 22. 08:21Válasz a(z) # 166164 hozzászólásra: | Válasz erre

Esetleg még egy GTS250-et megnéznék. Újonnan kb. egy árban van ezzel a használt 9800GTX+-szal.
Sheever

#2251. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 22. 01:50Válasz erre

ismeri valaki ezt a kartyat?
eleg meggyozonek tunik,es nem is draga.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001DWBR7Y/sr=1-23/qid=1264120834/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&qid=1264120834&sr=1-23&seller=
Vlad

Vlad elősorban PC felhasználó, Windows 98 operációs rendszert használ.

User pontszáma: 91

#2250. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 18. 18:36Válasz erre

Oh la la!
snaper

#2249. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 18. 16:49Válasz erre

Jap.

A 30k-s. (Thomann-ról éztem, hogy postával ide 28,5eFt, ami még az itthoni legolcsóbbnál (amit találtam) is kb. 3eFt-al olcsóbb (postával persze)).

Cubase 4LE jár hozzá...

Ami egy vicc az egészben, hogy.
Adsz 30-at egy kariért, és adnak hozzá egy LE szoftvert. Ami kvázi neked 0Ft-ban van.
Aztán guglizol és ezt találod :

http://www.steinbergupgrades.com/upgrade.html

Itt az van hogy 400 USDért ebből Cubase 5-öm lesz.

Matek.

400 USD, az kb (200as árfolyammal, ami szép azért...) = 80.000 HUF,

Tehát, ha összeadom akkor 30.000+80.000 = 110.000 HUF - Cubase 5, ami vicc, mert itt az ára : 185875.- (148700 + áfa) Ft + ingyenes házhozszállítás...

Most akkor mit adnak hozzá, amirt ennyivel többet ér, vagy nem tudom...

Csak sokat szívok mostanában a Logic-al, meg szeretnék legalizálni, és mivel "pure midi", amire használom a gépet, ezért elgondolkodtam egy váltáson...

(Meg a midiquest vst sem megy logic-al :( )
Sheever

#2248. sorszámú hozzászólás, 2010. 01. 18. 16:46Válasz erre

A 4es cubasenal le verziot adtak a kartyakhoz.sztem az is eleg lenne neked,hisz ott a workstationodo

1-50 hozzászólás (a(z) 2297-ból)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | > | >>

ADAM | AEA | AKG | AMS-NEVE | Ableton | Access | Akai | Alesis | Allen & Heath | Apogee | Apple | Argosy | Audio Ease | Audio Technica | Auralex | Avalon Design | Behringer | Bespeco | Best Service | Beyerdynamic | Big Fish | Blackstar | Bluesky | Bomb Factory | Brace Audio | Brauner | Bricasti | Bryston | Buzz Audio | CME | Camel Audio | Casio | Celemony | Celestion | Chandler Limited | Charter Oak | Clavia | Clavia | Coleman Audio | Cranesong | Cwejman | DPA | Dave Smith Instruments | Digidesign | Dynaudio | E-Mu | EKS | ESP | East West | Echo | Edirol | Eventide | Evolution | Fatar | Fender | Focal Press | Focusrite | Future Retro | G-Force | GML | Genelec | HHB | Harman-Kardon | ILIO | JZ Microphones | JoeCo | KRK | Korg | Kurzweil | König & Meyer | Lexicon | Line6 | Little Labs | M-Audio | MC AudioLab | MCDSP | MESA Boogie | MFB | MOTU | Mackie | Manley | Marshall | Maselec | Metric Halo | MetroAmp | Miditech | Miditech | Moog | Music Lab | NHTPro | Native Instruments | Neumann | Neutrik | Novation | PMI | PRS | PSP | PinkNoiseStudio | PlanetWaves | Prism Sound | Pro Co | Quantec | R0DE | RJM Technology | RME | Radial Technologies | Randall | RetroMedia | Rob Papen | Roland | Royer | Rupert Neve Designs | SM Pro Audio | SPL | SSL | Samson | Scarbee | Sennheiser | Shure | Sibelius Group | Sonic | Sonic Implants | Sony | Sound Arts | Soundcraft | Spectrasonics | Stanton | Steinberg | Studio Electronics | Suhr | Summit Audio | Synthogy | TC Electronic | THD Electronics | Tapco | Tascam | Technics | Telefunken USA | Toon Track | Tubetech | Ueberschall | Ultimate | Universal Audio | Vestax | Vox | Waldorf | Waves | Weiss | Yamaha | Zero-G | Zoom 

Levél nekünk
  Elérhetőségünk (+térkép)

:: Üres kosár
  :: Szerződési feltételek
  :: Részletfizetési lehetőség

Legfrissebb naplók

02. 08.
(22:01)
snaper naplója
02. 08.
(10:28)
Dragon Tamás naplója